.

Новолунието във Водолей носи ново начало за 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието във Водолей носи ново начало за 4 зодии
Снимка: Pexels/Sanndy Anghan

На 21-и януари ни очаква първото новолуние за годината. То ще бъде в знака на Водолей. Сега е време за промени, време да покажем и отстояваме себе си, да бъдем различни, креативни и дори ексцентрични. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-много, според "Elite Daily".

 


Телец

 

На фокус при тях ще са кариерата и публичният имидж. Телците са много загрижени относно това как са приемани и виждани, когато става дума за личния живот. Но, когато става дума за професионалния живот, те нарушават правилата. Сега е времето да използват гласа си, да споделят вижданията си и да защитават това, в което вярват. Дори да го правят сами. Те налагат тенденции и другите трябва да ги следват.

 

Лъв

 

По време на новолунието във Водолей тези зодии ще усетят, че настъпва ново начало в романтичните връзки. Обикновено Лъвовете са хора, които се наслаждават на това да бъдат под светлините на прожекторите. Но когато става дума за връзките, те се нуждаят от партньор, който разбира, че понякога искат да бъдат оставени сами, да блестят сами и да са независими. Сега новолунието им напомня, че искат партньор, който няма да ги задушава. Чудесен период за коригиране на пространството между тях и околните.

 

Скорпион

 

Нова, свежа енергия в сферите на дома и семейството за Скорпионите. Те ще трябва да направят обновления и поправки в тези сфери. Може да се пренесат в ново жилище, да направят нова подредба вкъщи или да купят ново обзавеждане. Сега е време да освежат дома с уникалния си вкус. Харесва им да са нетрадиционни и необикновени - няма нищо лошо в това. Важно е да си имат своето собствено пространство, в което се чувстват добре и защитени, независимо какво повеляват традициите.

 

Водолей

 

Новолунието е в техния знак и трябва да посветят време на себе си. Нека не се колебаят и да бъдат поне малко егоисти. Те са най-неразбраните знаци от зодиака и това понякога ги кара да се чувстват странни, чудаци. Но сега те приемат това и ценят своята автентичност. Чудесно време да започнат нов проект или да се фокусират над задачи, хобита, страсти, които им позволяват да нарушат правилата. Да не се отказват. Дори да не действат толкова, а повече да измислят нови идеи, това пак ще е полезно - ще стимулират ума си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...