.

Сезонът на Водолея - какво предстои за зодиите?

Вижте прогнозата

Ивета Иванова
Сезонът на Водолея - какво предстои за зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Водолея започна на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е период, в който може да приветствате новото си аз. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет през периода, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще бъдат извън зоната си на комфорт. Ето какво да очакват зодиите, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Изпращат старото и посрещат новото. Някои хора от компанията им не са най-добрите приятели, които могат да имат - просто и те, и Овните много са се променили. Тези зодии оставят в миналото приятелства, които вече са изчерпани и създават много нови връзки сега. Нека се забавляват.

 

Телец

 

Сезонът на Водолеите е, но Телците сега се чувстват като главни герои. Всички погледи са вперени в тях, особено на работа. Важно е да дават най-доброто от себе си. Лесно е да изпъкнат сега, когато всички ги гледат, но нека изпъкнат заради правилните причини.

 

Близнаци

 

Учат нещо ново всеки ден. През периода разширяват хоризонтите си. Нека се запишат на курс, да отидат на пътешествие или да опитат да създадат ново хоби. Да скъсат с рутината и да опитат нещо ново. Може и да намерят ново гадже. Растат и се развиват, стават завършена личност.

 

Рак

 

Раците и Водолеите нямат нищо общо, затова периодът е труден за представителине на Рак. Чувстват се много емоционални сега, особено що се касае до връзките. Трябва да се фокусират над това наистина да се свързват с партньора по различни начини, да се опознаят повече на физическо и на интелектуално ниво.

 

Лъв

 

За тях това е сезонът на любовта, в който просто ще искат да се гушкат до партньора. Връзките са на фокус и периодът е страхотен за любовния им живот. Независимо дали са необвързани, ходят по срещи или в сериозна връзка - сега е чудесно време да намерят нова любов, да създадат истинска връзка или да задълбочат отношенията.

 

Дева

 

Девите са познати като организирани и педантични зодии, но напоследък се бяха отпуснали. Сега трябва да са по-фокусирани на работа и да завършат всички започнати задачи. Здравето им също е на фокус и ако не се грижат за себе си, може да се появят някои симптоми. Нека си създадат здравословни навици.

 

Везни

 

Сезонът на Водолея е един от най-страхотните периоди в годината за тях. На фокус при тях са сексът, романтиката и забавленията. Нека станат по-креативни и да изразяват себе си. Да се осмелят да поканят някого на среща. Намират нови видове любов сега, не само романтичната любов. Нека опитват нови неща.

 

Скорпион

 

През периода стават истински интроверти. Сезонът на Козирога беше дълъг и зает за тях. Сега Скорпионите ще искат да стоят повече вкъщи, да релаксират, да презаредят батериите. Нека се върнат към корените си. Да почиват, да медитират, да се отдадат на спомени. Свързват се с миналото и ще почувстват доста неща през периода. Нека са спокойни.

 

Стрелец

 

Оптимистичната и весела енергия на Водолея влияе добре на Стрелците. Те стават доста заети, но не в лошия смисъл. Просто винаги ще имат планове с приятелите, ще се срещат с много хора, ще създават нови контакти, постоянно ще говорят по телефона. В движение са, непрекъснато нещо се случва, получават много нови възможности и опитват нови неща. Опознават околните на интелектуално ниво сега.

 

Козирог

 

Техният сезон свърши и сега е време да се върнат към ежедневието. Работата става топ приоритет за тях и има много дългосрочни проекти, върху които трябва да поработят. Все още няма да завършат тези големи проекти, но ги изпипват, правят перфектни, усещат, че вървят към финалната права. Стига да са фокусирани, здравата работа ще им се отплати.

 

Водолей

 

Техният сезон е, те са звездите, всичко се върти около тях. Чувстват се в свои води. Чакат ги много приключения, хубави преживявания. Ще се запознават с нови хора, ще опитват нови неща. Да запомнят, че всички проекти, връзки и начинания, които започват сега, ще имат дългосрочен ефект.

 

Риби

 

Време е да натиснат бутона "пауза" и да се успокоят. Да не очакват много нови развития. Това е месец, в който да се върнат в миналото, да се разделят с ненужното, да продължат напред и започнат на чисто. Когато техният сезон дойде, ще са готови да празнуват и да подемат начинания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...