.

4 зодии, които не обичат да тренират

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не обичат да тренират
Снимка: Pexels/Ivan Babydov

Някои зодии просто не обичат да спортуват. Мързи ги да тренират, държат да релаксират и да си почиват често, не намират мотивация за упражнения. Дори да знаят ползите от тренировките, не успяват да ги включат в ежедневието си. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Тези зодии са много добродушни и мили, приятелски настроени. Обичат да си угаждат, държат да им е комфортно и да се наслаждават на живота. Избират да не са толкова активни физически и релаксацията е на първо място за тях. Не намират мотивацията за трениране и не се напрягат много със спортуване. Обичат темпото да е по-бавно, да не хабят прекалено много енергия и усилия, наслаждават се на храна, напитки, книги, филми и т.н.

 

Везни

 

Те просто предпочитат да бъдат мързеливи. И могат да намерят хиляди оправдания защо хората трябва често да си позволяват да мързелуват. Обичат баланса, хармонията, спокойствието, а усилените тренировки понякога пречат на тези неща. Фитнесът и спортът няма как да бъдат приоритети на Везните. Обичат да излизат, да се забавляват, да общуват, наслаждават се на изкуството, но не могат дълго да тренират.

 

Водолей

 

Водолеите не желаят често да ходят на фитнес или на спортни занимания, тъй като са много независими и не са конформисти. Обикновените и традиционни тренировки, на които всички ходят, по никакъв начин не могат да ги мотивират. И не разбират обществото. Предпочитат да се отдадат на идеи, каузи, да учат нещо ново, а не да се занимават с физическа активност. Интелектът и духовността са по-важни за тях.

 

Риби

 

Рибите не стават по-продуктивни, ако спортуват, напротив - уморяват се. Не намират мотивация да ходят на фитнес. Понякога са по-отпуснати, мързеливи и летаргични. Често отлагат нещата, не са стрикти и дисциплинирани, обичат да спят и да релаксират. Не полагат много усилия и оставят дори обикновени задължения вкъщи или в работата. Обичат да са вкъщи, да им е уютно, да хапват вкусотии, да гледат любими сериали, да четат, да рисуват, да пеят и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...