.

Венера в Овен - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Овен - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Планетата на любовта, красотата и романтиката влезе в огнения знак Овен - страстни, амбициозни и решителни зодии. Това се случи на 20-и февруари и планетата остава там до 16-и март. Очакват ни повече вълнение, преследване на тръпката, флиртове, истинска наслада, страст. Инстинктите ще ни водят и трябва да грабим с пълни шепи от живота. Ето какво да очаква всяка зодия, според "CHANI".

 


Овен

 

Те са звездите през периода и трябва да празнуват. Добрата енергия ги съпътства, подканени са да се възползват от нея, но ще е още по-хубаво, ако разпръснат позитивността си и развеселят другите. Нека бъде весело! Ако някой ги засипва с комплименти, да отвърнат със същото. Сега е времето да се сдобият с аксесоари и дрехи, които отговарят на настроението им и да внесат повече цвят в живота си. Чакат ги благословии и истински чудеса.

 

Телец

 

Личният им живот е на фокус. Може да си създадат някакъв ритуал преди сън, да купят нови чаршафи, нощни лампи и етерични масла. Искат да презаредят батериите, отново да открият вълнението, да се отдадат на страстта. Да запомнят, че първо трябва да обичат себе си и да се влюбят в своите качества, за да удовлетворят желанията си. Нека говорят/пишат за мечтите си.

 

Близнаци

 

В следващите няколко седмици не трябва да са сами. Ще са по-креативни, ако общуват с много хора, такива с различни интереси и възгледи. Нека намерят бунтарите с интересни каузи и да творят с тях. Може да наемат място, което да е тяхното творческо пространство. Близнаците ще смесват въображението, насладата и смелото мислене. Приятелите им са вдъхновението им сега.

 

Рак

 

Стават по-уверени в професионалната сфера и това може да им донесе нови възможности. Да не премислят новите неща прекалено много - нека просто се пуснат по течението и да показват талантите си. Ако отдавна искат да инициират някакъв разговор, сега е времето да го направят. Захващат се с нови проекти. Заради характера и решителността си, те ще получат много подкрепа.

 

Лъв

 

Отдават се на флирт, опознаване на нови духовни практики, четат езотерика, учат нови неща, развиват нови хобита. Нека се доверят на учителите и мъдростите, които ги вълнуват сега. Светът става по-красив, когато му обърнат истинско внимание - да се наслаждават на дребните неща, като залези, изгреви, разговор с приятел. Да помислят дали целите, които преследват, наистина ги вълнуват. Ако не, да решат кое е тяхната страст.

 

Дева

 

Нека дадат воля на артистичните гении в тях и да се отдадат на креативността си. Много са ентусиазирани и това им привлича много хора, които да ги подкрепят. Трябва да са активни в социалните мрежи, да покажат творчеството си - така може да им се отворят врати. Да покажат вижданията си, да се рекламират - ако това не им се отдава, да направят колаборация с някого. Много са креативни, сега е времето да се свържат с хора, с които винаги са искали.

 

Везни

 

На фокус е любовният им живот и той става доста по-вълнуващ сега. Чака ги нещо ново в тази сфера, ще усетят огнената енергия и страстта. Но може всичко да изчезне много бързо, затова трябва да поддържат пламъка. Да се отдадат на емоциите си, да признаят чувствата си на тръпката си. А обвързаните да се захванат с дйности и хобита, които ще възпламенят искрата. Нека са по-игриви. Може да открият, че са доста състезателни.

 

Скорпион

 

Венера в Овен им помага да разберат какво ще подобри работния им процес. Ако им е трудно да намерят вълнението и хубавите преживявания в работата, сега трябва да експериментират повече, да пробват нови неща, трикове, техники. Така ще станат по-спокойни и щастливи. Нуждаят се от повече пространство, за да бъдат креативни. Да си позволят някои глезотии и награди, след като свършат работата си - така ще са мотивирани.

 

Стрелец

 

Творческите им начинания са на фокус. Най-доброто изкуство е провокативно, затова трябва да преследват музите си и да се отдадат на страстта. Да захвърлят старото, износеното и скучното и да намерят нови пътеки, да бъдат смели. Нека премахнат от живота си проектите, които вече са изчерпани. Да създават нови неща. Ако не са в зоната си на комфорт, значи са на прав път.

 

Козирог

 

При тях на фокус ще е домът. Да се съсредоточат над наследстото, традициите и обичаите, които ги карат да се чувстват живи и значими. Може да прекарват повече време с близките и роднините, да опитват стари готварски рецепти, да разглеждат албуми със снимки и да се отдадат на спомени. Важно е да си спомнят кои са и да се радват на всичко, което са преживели. Да добавят от себе си към наследството на роднините си.

 

Водолей

 

Много са активни сега и имат доста нови идеи. Може да направят подкаст, да четат повече, да пишат. Водолеите ще имат много енергия през периода и си създават нови ритуали и навици. Спонтанни са и получават вдъхновение по всяко време. Може да се отдадат на духовни практики. Да признаят какво желаят и да го преследват - магията ще се случи.

 

Риби

 

Вниманието на Рибите ще е съсредоточено върху финансовия им живот. Може да се отдадат изцяло на талант или хоби, които им носят много радост. Ще се запишат на уроци, ще научат нови неща, ще имат водач и така може да започнат да изкарват пари от въпросното хоби. Важно е да инвестират парите си в нещо, което наистина им харесва. Струва си да харчат за неща, които ги карат да се чувстват радостни и в безопасност.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...