.

3 зодии, които винаги търсят отмъщение

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които винаги търсят отмъщение
Снимка: Pexels/Moose Photos

Тези зодии просто не могат да се примирят с нечестността. Те не понасят да бъдат предавани, задължително искат да отмъстят и търсят отплатата. Вижте с кои знаци да внимавате, според "NYPost".

 


Телец

 

Управлявани са от Венера - планетата на красотата и любовта. Затова те търсят отплата, но по някак по-красив начин. Искат да са изискани и елегантни, дори когато отмъщават. Опитват да демонстрират колко са привлекателни, колко добре изглеждат, как хубаво се е наредил живота им. Показват луксозни вещи и скъпи тоалети, искат другите да завиждат. Спортуват, влизат във форма и си живеят живота. Показват на колко невероятни места ходят и как нищо не може да ги сломи, колко по-щастливи са станали.

 

Скорпион

 

Когато един Скорпион е наранен или предаден, той ще превърне живота ви в ад. Тези зодии не забравят и не прощават. Скорпионите обичат много силно, изключително чувствителни са и приемат много тежко предателството. Ще разкриват ваши срамни тайни, ще пускат слухове за вас. Правят всичко, за да дестабилизират враговете си. Много са потайни и хитри, може да изчакват много време, за да отмъстят, но определено ще го направят. Точно, когато мислите, че са забравили, те ще отвърнат с нещо, което ще ви съсипе. Мислят точно така - колкото по-късно, толкова по-мръсно.

 

Козирог

 

Определено знаят как да отмъщават. Те са много сериозни, дипломатични, рационални зодии. Измислят добри стратегии и са умни. Ще ви го върнат тъпкано, но по цивилизован начин и изобщо няма да го очаквате. Може да се наложи да им плащате обезщетения, да продадат всички подаръци, които сте им давали и да изкарат пари, да ви надхитрят и да печелят от ваши начинания. Козирозите може да ви злепоставят в работа или училище, да ви лишат от хоби или професия, защото знаят ваши мръсни тайни. Имат безброй оригинални идеи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...