.

Страхотен МАРТ за 4 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Страхотен МАРТ за 4 зодии!
Снимка: iStock/CentralITAlliance

Март месец е тук! Сбогуваме се с красивата зима и усещаме новото начало, свежия полъх на пролетта. През този период се зареждаме с енергия, подготвяме се за приключения, за по-дълги и слънчеви дни. Ето за кои зодии този месец ще е наистина вълшебен, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

На фокус при тях е кариерата. Ще трябва да се отнесат внимателно към надеждите и идеалите си в професионалния живот, да ги вземат под внимание. Винаги мечтаят много, бързо измислят нови идеи и креативни проекти, оригинални бизнес начинания. Сега това се засилва и през март ще измислят много нови начини да постигнат успехи, да достигнат нови висини, що се касае до призванието им.

 

Дева

 

През месеца ще е добре да са социални и общителни. На фокус са романтичните връзки и партньорствата. Няма да има граници и лесно ще се свързват с другите хора. Дори ще намират повече общи неща с хората около себе си, ще осъзнаят, че са преживели едно и също. Обичат да помагат на околните, но през март няма да обръщат толкова внимание на практичните решения, а ще се отдадат на интуицията си. Да вярват на чувствата си - сега инстинктивно ще усещат нуждите на другите.

 

Стрелец

 

Тези зодии ще се фокусират върху въпросите, свързани с дома и семейството. Те са мечтателите и визионерите на зодиака - нека сега помислят за идеалите си в тези сфери. В дома си те чувстват най-много свобода, така че е важно да има достатъчно пространство там, за да разширят хоризонта си. Може да се пренесат на ново място, да направят някои промени в дома или свързани с роднините. Или просто да се заобиколят с повече вдъхновение. Ще се чувстват свързани с корените си.

 

Риби

 

През по-голямата част от месеца е техният сезон и Рибите се чувстват в свои води, усещат автономията си. Перфектно време е да набележат мечтите си, целите си, да се фокусират върху надеждите си. Стават по-независими и взимат решения, които си подхождат с най-големите им цели и желания. Интуицията им също става по-силна, нека вярват на инстинктите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...