.

Нова астрологична година - какво чака зодиите?

Прогноза за всички

Ивета Иванова
Нова астрологична година - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Galeanu Mihai

Сезонът на Овена дойде на 21-и март, а той е първият знак в зодиака, което значи, че сега започва и новата астрологична година. Тя съвпада с идването на пролетта. Време е за ново начало, свеж старт, хубави промени и повече смелост. Ето какво да очаква всяка зодия от новата астрологична година, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Започва техният сезон и те поемат инициативата, вниманието е върху тях. Тази огнена енергия, инициативността, активността - това са неща, които не са нищо ново за тях. Но сега Овните се чувстват още по-заредени с енергия, след последните няколко месеца. Време е да се захванат с целите си, да се отдадат на страсти и хобита, на проекти, да бъдат независими. Само да внимават да не се захванат с прекалено много неща. Вдъхновени са и стават център на внимание, което обичат.

 

Телец

 

При тях на фокус излизат изолацията, самотата, интроспекцията. Ще действат, но зад кулисите, докато са сами. Телците са хора, които винаги изглеждат спокойни, хладнокръвни, съсредоточени и дипломатични. Но в следващия месец показват една черта на характера си, която хората рядко виждат. Те стават импулсивни. Нека се погрижат за себе си, да си отделят време, дори да се изолират от света. Да правят това, което искат.

 

Близнаци

 

Приятелствата и съюзите излизат на показ при тях, като там ще има промени и съживяване. Близнаците се страхуваха да поемат инициативата, когато става дума за създаване на нови контакти, но сега няма да е така и ще действат. Може да станат лидери или водачи на определена група. Околните ще ги търсят доста по-често за съвет и насоки.

 

Рак

 

Повече решителност, енергия и нови задачи в професионалния живот чакат Раците. Напредват в кариерата, може по-често да взимат инициативата, да станат лидери, да водят определен проект. Така може и да получат признанието, което заслужават. Възможно е да стартират и свой собствен бизнес проект, като нещата ще се развиват добре. Да се захванат със задачите, които отлагаха.

 

Лъв

 

Щастието влиза в живота на Лъвовете. Усещат повече жизненст, чувстат се страхотно. Вижднията им, перспективите и житейската философия биват осветени. Чудесен период да споделят идеологията си с всеки, който е готов да ги изслуша. Ще има много какво да кажат. Може да прекъснат рутината и да вкарат нещо вълнуващо в ежедневието - да пътуват повече, да се отдадат на приключения. Разширяват хоризонта си.

 

Дева

 

Енергията, решителността и инициативата влизат в живота им, що се касае до споделените задължения, ресурси и отговорности. С новата астрологична година се замислят повече върху това как помагат на другите и биват окуражени да поемат инициативата по начини, по които досега не са свикнали да го правят. Важно е да си поставят някакви граници, за да не се захванат с прекалено много задължения.

 

Везни

 

При тях фокусът се мести върху романтичните връзки. Ще осъзнаят някои неща за любовния си живот и ще действат. Отначало тези прямост и решителност, която новата астрологична година носи, ще ги карат да се чувстват леко неудобно, но ще им позволят да поемат инициатива в любовния живот. Срещат се с нови хора и всичко им се струва вълнуващо - те копнеят за това. Отношенията се развиват бързо.

 

Скорпион

 

Работата, навиците и рутината са на фокус при тях. Ще обновят ежедневните си навици и ритуалите си. Те са решителни зодии и винаги имат някаква цел, сега ще се чувстват подтикнати да инициират нови дейности и задачи, за да са по-ефективни. Чудесно време да инициират всичко, което може да ги направи по-продуктивни и полезни. Само да не се претоварват.

 

Стрелец

 

Повече жизненост и активност, що се касае до творческите им цели, страстите им и интересите им. Винаги търсят нови възможности и начини да бъдат спонтанни, сега е перфектното време да прегърнат тази своя дива страна. Може да се захванат с ново хоби, да тръгнат на курс или да заминат на непланирано пътешествие. Просто искат да чувстват тръпката.

 

Козирог

 

Ще са вдъхновени да действат повече, що се касае до личния им живот. Семейството и домът им ще изискват вниманието им. Козирозите взимат инициативата, що се отнася до домашните въпроси. По принцип са доста отговорни, но сега ще действат малко по-импулсивно. За щастие, тази новооткрита енергия ще им помогне да свършат добре задачите си.

 

Водолей

 

Енергия, решителност и инициатива, що се отнася до текущите им идеи, мисли и дори до това, което учат в момента. Поемат новата информация доста по-бързо и водят дълбоки, интересни разговори много по-често. Периодът е чудесен за стимулиране на ума. Но нека внимават за начина, по който общуват с другите. Може думите и идеите им да бъдат възприети като прекалено сурови или жестоки, а Водолеите нямат предвид това.

 

Риби

 

Повече активност и жизненост в паричната сфера, придобивките и ресурсите. Може да харчат малко повече, но и да изкарват повече пари. Чудесен период да помолят за повишение на заплатата или нова позиция в работата. Повече от способни са, нека да се захванат с нови задължения. Само да внимават - може да направят импулсивни покупки, без да помислят добре и внимателно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...