.

Сезонът на Овена - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Овена - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

Сезонът на Овена настъпи на 21-и март и ще продължи до 20-и април. Той винаги се свързва с новото начало - идва пролетта, Овенът е първият знак в зодиака - започва новата астрологична година. Заредени сме с енергия и сме готови да действаме. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец имат най-много късмет през периода. А за кардиналните знаци Рак, Везни и Козирог периодът ще е напрегнат. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Техният сезон е и имат късмет. Перфектното време от годината да поправят нещата, да внесат свежест и нещо ново, да подобрят начина си на живот. Да помислят какво искат, кого желаят и къде искат да отидат. Да разберат това, да направят план и да действат - ще имат успех.

 

Телец

 

Преди да започнат нещо ново, трябва да се справят с всичко, което е на дневен ред в живота им сега. През месеца стигат до заключения, намират решения и продължават напред, оставят миналото. Бивши гаджета могат да се появят в живота им, но да не се стресират. Това е шанс да намерят завършека, който търсят.

 

Близнаци

 

Чувстват се по-популярни от всякога! Познатите им стават най-добри приятели, намират нови дружки постоянно и всички погледи са вперени в тях. Това много им харесва. Нека се наслаждават на живота под светлините на прожекторите. Сезонът на Овена им носи много забавления.

 

Рак

 

Работата е топ приоритет за тях сега. Има важни, големи проекти и презентации, които трябва да завършат скоро. Трябва да дадат най-доброто от себе си. Представянето им сега много ще повлияе на бъдещето на кариерата им. Ако се справят добре, може да получат повишение или увеличение на заплатата.

 

Лъв

 

Да се запишат на нов курс, да четат повече, да опитат ново хоби, да отидат на пътешествие. През периода трябва да разширят хоризонта си по всевъзможни начини. Както и да правят, сезонът на Овена ги подтиква да се отдадат на приключения и да придобият повече опит, да изследват света около себе си. Накрая ще са трансформирани и ще се чувстват като завършена личност.

 

Дева

 

Сезонът на Рибите им помогна да създадат нови приятелства и да се запознаят с потенциални нови партньори. Сезонът на Овена им помага да изберат тези, които най-много харесват и да се фокусират над задълбочаването на връзките. Един съвет - обиковено бързо се впускат във връзки, но това не е препоръчително сега. Да оставят нещата да се развиват бавно и да уважават границите - своите, и на другия.

 

Везни

 

Връзките са на фокус - с най-добрия приятел, с гаджето, със съучениците, с колегите в работа. С който и човек да излязат сега, те си прекарват страхотно. Откриват, че могат да свършат много работа, когато си съдействат с другите. Ако се виждат с някого и искат връзката да премине на следващо ниво, сега е времето.

 

Скорпион

 

Ежедневната им рутина е в много лошо състояние. Ядат боклуци, жилището им е разхвърляно и не са спортували от месеци. Време е да се организират! Нека подредят, да направят пролетно почистване, да се откажат от лошите навици и да правят по-здравословни избори. Ако направят тези промени сега, гаранция е, че те ще останат дълго време в живота им.

 

Стрелец

 

Сезонът на Овена е един от най-вълнуващите периоди за тях през годината! На фокус са романтиката, сексът, забавленията и много неща се случват в живота им сега. Ходят по срещи, флиртуват, има страст. Ще имат много късмет в любовната сфера, нека се забавляват.

 

Козирог

 

Сезонът на Овена ги превръща в домошари. Искат да стоят основно вкъщи, но все пак вършат доста работа. Шетат из дома, може да направят нова подредба, да украсят някоя стая или да променят изцяло интериора на жилището. Фокусират се и върху семейството - ще се виждат често с родителите. Нека се върнат към корените си и да почитат миналото си.

 

Водолей

 

Да казват това, което мислят. Ако имат определена идея, нека я заявят на глас и всички да чуят. Имат много страхотни предложения и хрумвания, не трябва да ги крият. Нека ги кажат пред всички. Невероятни личности са и печелят симпатии с характера си, да споделят това с другите.

 

Риби

 

Ще работят здраво и усърдно през сезона. Колкото повече работа свършат, толкова повече награди ще получат. Ако се справят изключително добре, може да получат голямо повишение, увеличение на заплатата или бонус. Получават повече приходи, но не трябва да харчат много пари, а да спестяват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...