.

4 зодии, които са алергични към лъжите

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които са алергични към лъжите
Снимка: iStock/SIphotography

Тези зодии просто са алергични към лъжите. Не могат да понасят някои да ги мами, да се преструва, да преувеличава и т.н. Ненавиждат това и веднага премахват от живота си хората, които лъжат. Самите те не си служат с такива похвати. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Овен

 

Овните ценят честността и автентичността най-много от всичко. Могат много бързо да забележат, когато някой ги лъже. Те са смели, искрени хора и говорят направо - без заобикалки. Очакват същото и от другите. Ако открият, че някой ги лъже, те губят доверие в този човек и го премахват завинаги от живота си.

 

Телец

 

Тези зодии са отговорни и може да се разчита на тях, може да им се вярва. Затова очакват същото от близките и приятелите си. Ценят много честността и почтеността. Много са наранени, ако някой ги лъже и мами. Едва ли ще простят, това е голям грях за тях. Не понасят предателството и винаги ще таят злоба към този човек.

 

Лъв

 

Автентичността е на първо място за Лъвовете, те държат хората около тях да бъдат себе си. Много бързо могат да забележат, ако някой се опитва да ги заблуждава. Лъвовете са директни хора, назовават нещата с истинските им имена и не увъртат. Искат да им се отвръща със същто. Ако хванат някого в лъжа, много са наранени и се чувстват предадени. Ще премахнат този човек от кръга си.

 

Дева

 

Девите са хора, които очакват честност и точност. Те са предизни, откровени и държат на почтеността. Много лесно се разстройват, ако някой ги лъже. Особено, ако тази лъжа е с цел да бъдат манипулирани или заблудени за нещо много важно. Те веднага търсят обяснение от провинилите си и държат да разберат какво се случва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...