.

Вълшебен АПРИЛ за 4 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Вълшебен АПРИЛ за 4 зодии!
Снимка: iStock/Suzi Media Production

Първият изцяло пролетен месец почти е тук! Магията е във въздуха, навън става все по-топло и слънчево, престоят вълнуващи срещи и приключения с любими хора и приятели. Великден наближава и празничното настроение превзема всеки! Ето за кои зодии април ще е наистина розов, вълнуващ и щастлив месец, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Блестят по-ярко от всякога през този месец! Това е техният период, на фокус са идентичността им и начина, по който изразяват себе си. Свикнали са да бъдат водачи и да организират другите. Но през април получават признания за самостоятелните си проекти, цели и задачи. Особено тези, които са свързани с индивидуалността им. Сега е време да станат по-решителни, уверени, да действат и да покажат себе си на света. Най-накрая ще бъдат възнаградени, че се фокусират основно над себе си. Да не се притесняват, да следват собствените си амбиции.

 

Рак

 

При тях вниманието ще е насочено върху кариерата и публичния им имидж. Успехите, похвалите и признанията са на фокус. Да не се учудват, ако получат повече признания и положителни оценки през месеца. Безстрашни са и действат смело, що се касае до професионалния живот - нека празнуват победите си. Дори да са по-срамежливи, сега е важно да покажат себе си и всички да видят усилията, които полагат. Но с известността, идва и повече напрежение - може да се почувстват пренатоварени от цялото това внимание.

 

Везни

 

През април се увеличава желанието им за връзка и романтика, може и за делово партньорство. Ще се свързват с много хора, ще общуват, ще създават по-дълбоки отношения. Ще бъдат директни и безстрашни. Да имат компания и приятели е приоритет за тях сега. Ще търсят хора, които са директни, открити, решителни, напористи и независими. Везните ще научат много неща за себе си, свързвайки се с другите хора.

 

Козирог

 

Обикновено са инициативни, активни и много работливи. През месеца обаче ще се фокусират повече върху живота вкъщи и корените си. Пионери са в много области в живота си, особено в семейството. Време е да покажат това и да поемат отговорност. През април няма да са най-забележимите наоколо, но ще се насочат към различни цели и задачи, ще действат, без да бъдат на показ. Ако се нуждаят от някаква промяна, сега имат енергия и трябва да направят нещо по въпроса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...