.

Черната Луна носи късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Черната Луна носи късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/Relaaxx

На 19-и май ни очаква нволуние в знака на Телец. Събитието е познато още като Черна Луна и ще повлияе на всички зодии. Но най-силно засегнати от него ще бъдат неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Ето какво могат да очакват те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

На фокус ще бъдат инстинктивната им природа и желанията им. Сезонът им бе доста зает и забързан за самите тях. Но сега ще имат шанса отново да се свържат с това, което наистина има значение и е ценно за тях. Нека през този ден направят насладата и удоволствията свой приоритет - да отидат на хубава вечеря, да си купят нова дреха, да прекарат време с хора, с които се чувстват добре и в безопасност. Те са главните герои сега, да обърнат внимание на нуждите си.

 

Лъв

 

Новолунието в Телец носи ново начало в кариерата и професионалния свят за тях. На фокус ще е желанието им за стабилност и удовлетвореност. Що се отнася до работата, Лъвовете не са толкова фокусирани върху това да са център на внимание, а над това как могат да създадат нещо дългосрочно и стабилно. Сега е перфектният момент да поемат по нов професионален път, които прави валидни и стабилни техните усилия, а в същото време им носи наслада.

 

Скорпион

 

Фокусът при тях се измества върху романтичните връзки и партньорствата. Обръщат нова страница в любовния си живот. Сега е идеалният момент да се отдадат на стабилността и комфорта, които им носят връзките с хората около тях. Да си позволят да покажат близост, да се отдадат на интимността, да споделят - това определено ще им донесе радост и успехи.

 

Водолей

 

Черната Луна им носи ново начало, което е свързано с дома или семейния живот. Това ново начало ще е фокусирано над изгаждането на комфорт, стабилност и наслада. Водолеите много разчитат на хубавата среда вкъщи и сега ще е времето да изпълнят желанията си в тази сфера. Може да се преместят в нов дом, да се сближат отново с роднина, да направят вълнуващо семейно събиране. Нека релаксират и да прекарат време вкъщи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...