.

Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/kasezo

Сезонът на Близнаците започна на 21-и май и ще продължи до 21-и юни. Време е за веселие, учене на нови неща, общуване, пътувания, запознанства с нови хора. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет през периода, а подвижните зодии Дева, Стрелец и Риби ще са объркани и заети. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Не е необходимо да пътуват по света или да ходят на училище/курс/лекции, за да научат нещо ново. Има много вълнуващи възможности в тяхна близост, от които могат да се възползват през сезона. Да отидат в новия ресторант близо до тях, да ходят на партита у съседите или да прекарват деня си в големия градски парк. Ще срещнат нови, интересни хора и ще преживеят вълнуващи неща.

 

Телец

 

Не е тайна, че са много големи инати. Но в сезона на Близнаците отварят ума си, разширяват хоризонтите си. Държат на ценностите, вижданията си и морала, дори когат те са малко остарели и не се вписват в лайфстайла им. Но сега научават кое наистина е от значение и променят мнението си.

 

Близнаци

 

Да се огледат внимателно, да видят света около себе си - хората, местата, събитията. Кои им се струват най-вълнуващи? Кои им носят най-голяма тръпка? Когато решат тези въпроси, да отидат и да преследват това, което искат. Ако не могат да изберат само едно нещо, нека преследват всичко. Проектите, работата и връзките, които започнат сега, ще са много важни за тях в бъдеще.

 

Рак

 

Трябва да се вгледат в себе си и в живота си, и да решат кои части от живота им и от същността им вече не им вършат работа и не им помагат. Може да става дума за стара работа, остарели навици, пристрастяване към нещо, стара връзка. Трябва да се справят с нещо и да изхвърлят ненужния багаж. Нека не премислят нещата прекалено. Да бъдат търпеливи и да работят с темпо, с което им е комфортно.

 

Лъв

 

Изключително социални са през сезона. Намират доста нови приятели, премахват от живота си токсичните приятели и се сближават все повече с важните хора в живота си. Нека не се фукат прекалено - да оценят себе си и качествата си, но и да похвалят околните, близките. Така хората около тях ще им отвърнат със същите похвали и комплименти, и всички ще са щастливи и доволни.

 

Дева

 

Да не се притесняват - нека имат големи и смели мечти! Много важен момент, що се касае до кариерата им и публичния им имидж. Нека търсят най-доброто и да работят за него. Да работят здраво, да се раздават. Доброто представяне ще подобри и репутацията им. Така ще намерят нови професионални възможности и контакти.

 

Везни

 

Най-доброто време за пътувания. Важното е да не са, където са сега, а да отидат на ново място, независимо къде. Близък град, друга държава - няма значение, само да се махнат за малко. Дори да пътуват сами няма значение - по пътя и на почивката си ще се запознаят с много интересни хора. Нека разширят хоризонта си.

 

Скорпион

 

Ако не проговорят за даден проблем, той никога няма да се разреши. Има връзка в живота им, която създава голям дисбаланс в света им. Трябва да поговорят за проблемите в нея. Може да е връзката с партньора, с най-добрия приятел, професионална връзка, или дори връзката със самите себе си. Каквото и да става, нека поговорят с някого за това, може и с терапевт. Ако нещо бъде споменато и се разисква, то може да се разреши.

 

Стрелец

 

Любовта е във въздуха! Нека не бъдат самотни и необвързани сега. Може да прекарват повече време с гаджето, с най-добрия приятел или с бизнес партньор. Трябва да са около хора, да са с човека, на когото държат. Да работят заедно с него, а не да го командват. Създават нови връзки, заздравяват вече съществуващите и се сдобряват с хора, с които са се карали.

 

Козирог

 

Нека се огледат и да всичко коло себе си. Бъркотия е! Трябва да подредят дома, да организират нещата в работа или училище. И да започнат да си създават здравословни навици. Нека се разхождат навън по-често, да ядат готвена и домашна храна, а не бързи закуски. Ако им се струва прекалено трудно да правят всичко това, да намерят компания - приятел, партньор, роднина и ще бъде по-лесно.

 

Водолей

 

През сезона наистина ще блестят. По-активни са, чувстват се творчески настроени и изпитват страст, живее им се на пълни обороти. Сезонът на Близнаците прави връзките по-хубави, дава повече романтика, сексът става по-горещ и Водолеите стават по-уверени. Чудесен период за тях, нека се забавляват.

 

Риби

 

Стоят в сянка, чувстват се като истински интроверти и прекарват много време сами и вкъщи. Нека не се чувстват зле, заради това, че прекарват много време в леглото и пред телевизора, сега наистина трябва да се фокусират над вътрешния си свят. Да помислят за живота вкъщи, за семейството, за емоциите, които изпитват. Нека си дадат време, в което да се справят с проблемите и да решат някои лични въпроси.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...