.

Според зодията: Кой герой от "Тед Ласо" сте?

Ето кой

Ивета Иванова
Според зодията: Кой герой от
Снимка: Getty Images

Днес се излъчва последния епизод от последния трети сезон на "Тед Ласо". Сериалът за симпатичния футболен треньор Тед и ФК Ричмънд стана любим на много зрители през последните 3 години. А на кой герой от сериала прилича всяка зодия? Вижте предположенията на "Elite Daily" и "The EveryGirl".

 


Овен - Джейми Тарт

 

Решителни, уверени в себе си и състезателни, също като плейбоя (в началото на сериала), но и най-добър играч - Джейми Тарт. Той винаги иска да печели, да е най-добрият и вярва в себе си, като Овните. Понякога загазва заради прекалените си амбиции и може да се чувства малко самотен на върха, но постига, каквото си науми и е напълно откровен.

 

Телец - Кийли Джоунс

 

Подкрепя приятелите си, мотивира ги, мила е и може да се разчита на нея. Точно като Телците - те са отговорни, верни приятели, възпитани. За Кийли на първо място са романтичните връзки и отношенията с близките, но държи и на удоволствието. Телците също поставят на фокус семейството и близките, като в същото време обичат да се поглезят с нещо скъпо и луксозно.

 

Близнаци - треньор Биърд

 

Остроумен, винаги прави хапливи забележки, иронични коментари, има страхотно чувство за хумор. Това описва и Близнаците. Треньорът Биърд се отдава на забавлението, попада в смешни ситуации, но има впечатлява със знанията си, умен е и има доста хобита (книги, шах, футбол, танци...). Близнаците също се забавляват много, интелигентни са, впечатляват, когато общуват с другите и имат доста занимания, не могат да се фокусират само върху едно.

 

Рак - Нейт Шели

 

Раците са добри, грижовни, състрадателни, срамежливи и неуверени - точно какъвто е Нейт в началото. Те дават всичко от себе си за близките си, помагат на хората, държат се мило и са плахи. Хората често ги използват и понякога успехите им остават непризнати. Така Раците може да станат егоистични и отмъстителни, да се изгубят по пътя, както се случва с Нейтън Шели впоследствие.

 

Лъв - Рой Кент

 

Уверен и лидер по природа - Лъвовете толкова приличат на Рой Кент! Той е свикнал да е победител, да успява във всичко, да скандират името му, да постига, каквото пожелае, да е любимец. Лъвовете също винаги са лидери, държат да са първи, харизматични са и завладяват другите, дори когато са арогантни и горделиви, какъвто често е Рой. Всеки го забелязва навсякъде. Както Лъвовете, така и Рой държи много на близките си.

 

Дева - Лесли Хигинс

 

Директорът "Комуникации" и асистент на Ребека, Лесли Хигинс, е сред най-продуктивните и организирани герои в сериала. Той винаги помага, разбира си от работата, умее да се държи професионално, знае какво да направи във всяка ситуация. Девите също са организирани, работливи, забелязват и най-малкия детайл, помагат на околните. Етични са, какъвто е и Хигинс. Той държи много на семейството, както и Девите.

 

Везни - Трент Крим

 

Спортният журналист си служи прекрасно с думите. Знае какво да каже, как да разкаже историята перфектно, какви въпроси да зададе. Везните също са отлични комуникатори. Трент знае как да печели доверие, да балансира между шегите и директните, брутални въпроси. По подобен начин, Везните търсят хармония, справедливост и хората им вярват. Крим се адаптира чудесно към промените, както и тези сладкодумни зодии.

 

Скорпион - Ребека Уелтън

 

Решителни, устойчиви, издръжливи и привлекателни зодии - същите като Ребека. Тя е преживяла много, но остава силна, могъща, не се оплаква пред другите и впечатлява с красотата си. В началото се води от жаждата за отмъщение - Скорпионите също отмъщават. Предадена е, но се съвзема, впоследствие разбираме, че е нежна и добра. Скорпионите също не търпят предателство, лоялни са и им трябва много време, за да се доверят на хората напълно - както Ребека бавно и постепенно се доверява на Тед.

 

Стрелец - Тед Ласо

 

Подкрепят приятелите си напълно, не са злопаметни, вдъхновяват, мотивират, много са мили, винаги весели и не се обиждат лесно - всичко това описва напълно и треньора Тед Ласо. Той винаги търси начин да повдигне настроението на другите, кара ги да покажат най-доброто от себе си, подкрепя ги, не се засяга от обиди и предателство, прощава и разсмива. Енергията му заразява, ентусиазмът му също.

 

Козирог - Рупърт Манион

 

Рупърт не е любимец на феновете, но трябва да се признае, че е много амбициозен, успешен и отличен бизнесмен. Той е сериозен, работи за това, което иска и измисля добри стратегии. Козирозите също много държат на работата, знаят хитринки, постигат всичко, каквото искат, имат високи цели, чудесни са в работата. Рупърт постига много и сбъдва мечтите си, но е хладен и не се интересува от чувствата на другите. Козирозите също са по-студени и дистанцирани.

 

Водолей - Дани Рохас

 

Слънцето изгрява, когато Дани се появява, така е и с Водолеите. Мексиканецът е игрив, весел, забавен, слънчев, позитивен, повдига настроението, държи на работата и целите си, но не е хладен и студен. Водолеите също преследват цели и идеи, повдигат настроението на другите и са ведри, лъчезарни. Дани няма общо с традиционните футболисти - Водолеите също са новатори и различни.

 

Риби - Сам Обисаня

 

Вероятно е най-милият, добър, скромен, но и талантлив играч в отбора. Сам винаги се държи вежливо, възпитано, изслушва, мил е, помага, не се сърди и е честен. Рибите също са такива. Не е егоист, проявява състрадание, както Рибите редовно се грижат за другите и ги поставят на първо място. Честен е, мечтател, иска родителите му да се гордеят с него и не се поддава на провокации. Рибите също държат на справедливостта, помнят откъде са тръгнали и имат много мечти, идеали, като Сам.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...