.

Ягодовата Луна носи вълшебства на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Ягодовата Луна носи вълшебства на 4 зодии
Снимка: iStock/CochiseVista

На 4-и юни ще има пълнолуние в знака на Стрелец. Събитието се нарича още Ягодова Луна. Всички ще се чувстват мотивирани да получат знание, да попият мъдрост и да си отговорят на много въпроси. Ще копнеем да научим истината. За някои зодии неделя ще е наистина вълшебен ден. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

На фокус при тях ще са романтичните връзки. Вниманието ще е съсредоточено върху знанията и мъдростите, които другите споделят с тях. Близнаците се сближават и свързват най-добре с тези хора, коит имат много истории за разказване. В неделя ще научат много неща от любимите хора. Време е да разширят хоризонта си, що се касае до любовния живот. Възможностите пред тях и любимия човек са необятни. Няма нищо лошо в това да са развълнувани за бъдещето.

 

Дева 

 

Ягодовата Луна извежда на фокус това, че Девите желаят да променят дома и личния живот по значителен начин. За тях и най-малките детайли са приоритет, а събитието ги кара да помислят как може да изглежда наистина заобикалящата ги среда. Дори да им се струва нерационално, да запомнят, че небето е границата. Домът може да бъде всичко и навсякъде, нека не си поставят ограничения. Да обмислят преместването в друга държава или отиване на далечно пътешествие. Нека излязат от рутината.

 

Стрелец

 

Те са главните герои сега. На фокус е начинът, по който изразяват себе си. Стрелците са хора, които винаги търсят приключения. Нека прегърнат своята спонтанност. През сезона на Близнаците вниманието е съсредоточено върху връзките с другите. Но по време на пълнолунието фокусът е върху желанието им за истинска свобода. Нека отидат на спонтанно пътешествие, да се захванат с учене на нещо, което им е интересно. Сега трябва да се отдадат на хобитата и интересите си.

 

Риби

 

Сега Рибите копнеят за свобода в кариерата и професионалния живот. Те винаги искат да растат и да се развиват във всички сфери, това важи и за кариерата, и за призванието им. Ако напоследък нещата са били статични и тези зодии не са били мотивирани, сега е време да помислят как да намерят нови възмжности в професионалния живот. Нека се захванат с рисков проект или да изкажат смело мнението и идеите си за кауза в която вярват. Да покажат своята истина пред света.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...