.

Страхотен СЕПТЕМВРИ за 4 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Страхотен СЕПТЕМВРИ за 4 зодии!
Снимка: iStock/Sergei Gnatiuk

Прекрасният септември е тук! Радваме се на последните по-топли дни, наслаждаваме се на остатъка от лятото, усещаме, че идва есента и официално я посрещаме към края на месеца. Чакат ни много вълнения, забавно изпращане на лятото, подготовка за уютна и вълшебна есен. Някои от зодиите ще се чувстват страхотно през преходния месец. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Сега не е техният сезон, но те определено ще се чувстват в свои води. Ще уреждат въпроси, свързани с дома и семейството, ще организират нещата. Няма да могат да изгладят нещата за един ден, защото Меркурий е ретрограден в първите 2 седмици от септември. Ще им трябват няколко опита, но накрая ще са много доволни от постигнатото. Няма да са прекалено социални през месеца, но са заети и дори няма да забележат това.

 

Дева

 

Те са главните герои, тъй като през по-голямата част от месеца е техният сезон! На фокус са същността и идентичността им. Късметлийски период, в който трябва да направят себе си приоритет и да преследват целите си, да са независими. Но Девите винаги решават проблеми и помагат, така че ще се занимават и с въпроси, свързани с хората около тях. Много са продуктивни и ще се справят с доста задължения от списъка си. Може да се поколебаят как да продължат с изпълнението на някои задачи, но това няма да ги притесни много.

 

Стрелец

 

Септември поставя фокус върху желанието им за подобрения и промени в кариерата и професионалния свят. Ако са работили здраво напоследък, сега работата им ще бъде забелязана, както и успехите им. Чудесно време да покажат нови идеи, да се посветят на призванието си, да консултират клиенти, да рекламират нещо, да помагат на хора в нужда. Фокусирани са над работата и са заети, но това определено ще им се отплати.

 

Риби

 

Вниманието ще е насочено върху романтичните връзки и партньорствата. През месеца ще бъдат окуражени да прегърнат нови начини на мислене, които досега не са били склонни да приемат. Ще подобрят отношенията си с хората, които са им най-близки. Може да помогнат на човек, когото обичат и който е в нужда. Или да търсят решение на проблемите между тях и партньора им. През септември въображението и креативността им остават на заден план, но по-лесно ще се адаптират и ще правят подобрения във връзките.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...