.

4 зодии, на които не им пука, че ви нараняват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, на които не им пука, че ви нараняват
Снимка: iStock/fizkes

Част от зодиите просто все едно нямат сърце понякога. Те са жестоки, не показват милост, не проявяват съчувствие и без проблем нараняват хората около себе си. Лесно се ядосват, избухват, премахват хора от живота си. После съжаляват. Ето кои са, според "English Jagran".

 


Скорпион

 

Най-жестоките зодии от зодиака. За тях не е никакъв проблем да мачкат хората и да ги контролират, за да постигнат своите цели. Често не са състрадателни, нараняват хората около себе си и са безмилостни. Обвиняват, предубедени са, редовно мислят, че напълно разбират вашите цели, мотиви, виждания и не ви изслушват. Атакуват и получават своето.

 

Рак

 

Те са много емоционални и напрегнати зодии. Силните емоции ги водят, карат ги да губят контрол и да не осъзнават какво правят. Раците ви обсебват, те искат да знаят всичко за вас, мислят ви за свое притежание. Когато се чувстват заплашени, в беда или мислят, че ще ви изгубят, стават наистина свирепи. Действат, без да мислят за последствията, после съжаляват и се чувстват ужасно.

 

Овен

 

По природа тези зодии могат да са много жестоки и брутални, най-вече - чрез думите си. Те ви обиждат, наричат ви с какви ли не имена, тормозят ви. Когато са ядосани и гневни, нищо не може да ги спре, изливат цялата си злоба върху вас. Не мислят как думите и действията им влияят на близките им. Постъпките им и думите им може да са отровни и наистина жестоки.

 

Козирог

 

Те имат тъмна страна, макар не всеки да вижда това. Но в един момент Козирозите я показват. Спират да са толкова сдържани и стават безскрупулни. Когато искат да постигнат нещо в кариерата, те могат да станат жестоки и изобщо да не се интересуват от вас и чувствата ви. Ако искат да победят враг, също стават свирепи и груби. Желаят ви най-лошото, ако сте ги наранили или предали. Искат да страдате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...