.

3 зодии, които се успокояват, когато гледат водоеми

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които се успокояват, когато гледат водоеми
Снимка: iStock/David Irlweg

Някои зодии просто много обичат да са сред природата. Но не само това - те се зареждат, когато дълго гледат водните пространства. Обожават да са край езеро, река, поточе, водопад, море. Това ги прави по-спокойни. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Телците са земни зодии, управлявани от Венера - планетата на красотата и любовта. Затова тези зодии са много привлечени от красивите природни пейзажи, включително тези с водоеми. За тях е много романтично да са край езеро, особено в компанията на любим човек. Да гледат вълните ги успокоява. Да прекерат време край реката ги освежава и им носи мир, но и енергия. Звукът от водопадите повдига настроението на Телците. Когато отиват на ваканция, гледат да са около язовир, река или море.

 

Скорпион

 

Тези зодии са водни - познати със своята напрегнатост, но и дълбоките си чувства. Когато гледат вълните или потрепването на водата, те чувстват магията, сякаш са способни на всичко. Необятността на водното пространство, играта на светлината с водата, придружаващият пейзаж (хълмове, планини, скали) - всичко това кара Скорпионите да станат спокойни. Те се възхищават на тези гледки, много им харесват. Някак това им носи утеха, кара ги да мечтаят и да усещат свежест.

 

Риби

 

Не е изненада, че тези водни зодии попадат в списъка. Да са край вода помага на Рибите да се свържат със себе си, със света, с природата. Местността около водното пространство ги успокоява, утешава и им помага да мислят по-ясно, да вземат решения. Там те стават и по-продуктивни, по-креативни. Бягат от изискванията, задълженията, потапят се в света на фантазията. Избират ваканции край някой бряг, край езеро, това ги освежава, вдъхновява, само там успяват да си починат и да избягат от рутината. Да виждат реката през прозореца повдига настроението им. Обичат и животните там. Медитират.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...