.

Според зодията: Кое митично същество сте?

Ето отговорите

Ивета Иванова
Според зодията: Кое митично същество сте?
Снимка: iStock/Serenko Nata

Някои хора вярват в приказките. Те обичат мистериите, загадките, мистичният свят ги зове. Митологията е популярна и до ден днешен, а част от зодиите са много запалени по нея, както и по фантастиката. А как да разберете кое митично същество сте? Вижте отговорите на "Style Caster".

 


Овен - Дракон

 

Те са първите знаци в зодиака. Родени лидери, много пъргави, бързи, не стоят на едно място, свободолюбиви, символизират младостта. Освен това, те са огнени зодии, доста експлозивни, импулсивни, могат да са агресивни. По това си приличат с драконите - те бълват огън и рушат, когато са ядосани. Когато ви повярват, обичат силно и са щастливи с вас. Драконите също ще са ви верни, но трябва да спечелите доверието им. Овните са страстни и действат без да мислят, както и драконите.

 

Снимка: iStock/fotokostic

 

Телец - Гном

 

Гномчетата са познати със своята сила и с ината си. Неща, които напълно описват Телците. Тези зодии са много твърдоглави, задължително държат да докажат правотата си и да наложат мнението си. Не признават, че грешат, дори когато фактите го показват, невероятно стабилни и могъщи са. Гномовете се ядосват на хора, които имат различни ценности, Телците също не приемат друга гледна точка. Силни и упорити.

 

Снимка: iStock/karenstancik

 

Близнаци - Върколак

 

Близнаците имат 2 лица, адаптират се към различни ситуации, в тях се крият 2 личности и цял спектър емоции. С върколаците е подобно - те имат 2 лица, денем са едни, нощем - други. Спонтанно стават могъщи и зловещи, а преди това може да са били мили и грижовни. Близнаците също така менят настроенията си. Непредсказуеми са, любопитни, търсят истината. Върколаците също бродят, никой не знае какво мислят и какви са.

 

Снимка: iStock/mrjo2405

 

Рак - Домашен елф

 

Домашните елфи се грижат за жилището, за уюта в него, остават сърцето си там. Раците също са големи домошари, държат на комфорта, обичат семейния живот, грижовни са. Искат всичко да е изчистено, подредено, да е уютно, пълно с любов. Домашните елфи също дават всичко от себе си за дома и страдат, когато там цари неразбирателство. Раците също най-много се натъжават от семейни драми.

 

Снимка: iStock/orensila

 

Лъв - Леприкон

 

Леприконите са познати със своята весела природа, с позитивността си, чара си. Лъвовете са много лъчезарни, слънчеви зодии, които също обичат забавленията. Те са харизматични и всички ги харесват. Създават настроение, където и да отидат, точно както леприконите са душата на партито. Лъвовете са общителни и игриви, леприконите също са палави, но и дружелюбни. Носят късмет, както Лъвовете носят добра енергия.

 

Снимка: iStock/Sergei Krestinin

 

Дева - Вещица

 

Вещиците знаят всичко за билките, отварите, отровите, леченията, магиите, триковете. По същия начин Девите са много остроумни, грижат се за близките, знаят кой от какво се нуждае, имат доста хитринки, всеки прибягва до тях за съвети. Практични са, трудолюбиви и забелязват всеки детайл. Вещиците също вършат своите ритуали, затрупани са с работа и виждат всичко. Ако не послушате Девите, те може да се огорчат, точно както вещиците се ядосват и търсят отмъщение.

 

Снимка: iStock/joseantona

 

Везни - Русалка

 

Те не са водни зодии, но много приличат на русалките. Везните са познати с красотата, романтичната си природа и чара си. Русалките също омайват с приказна визия, копнеят за голяма любов и са харизматични. Любовта и връзките са важни, както за Везните, така и за русалките. Тези същества са мили, търсят справедливост, грациозни са. Везните също са добри, търсят хармония и впечатляват с визия, поведение, глас.

 

Снимка: iStock/ronniechua

 

Скорпион - чудовището Неси от езерото Лох Нес

 

Чудовището от езерото Лох Нес в Шотландия е неуловимо. Всеки говори за него, опитват се да го намерят, без резултат. Понякога се твърди, че е забелязвано, но за секунди и никой не може да гарантира дали е то. Точно като Скорпионите - те са мистериозни, мистични, никой не може да твърди, че ги познава истински. Тези зодии са много чувствителни, напрегнати, изпитват дълбоки емоции - както Неси се крие дълбоко във водите и не показва какво представлява. Личното пространство е най-важно за тях. Скорпионите са потайни, но имат и много силна интуиция, като е с Неси от Лох Нес.

 

Снимка: iStock/Photon-Photos

 

Стрелец - Кентавър

 

Кентавърът е наполовина кон, наполовина човек. Много прилича на Стрелците - те са свободни души, обичат да препускат, да пътуват, да приключенстват. В много приказки има кентаври, които са на приключение или имат мисия. Тези зодии и тези мистични същества търсят истината, искат да знаят много неща, да се радват на нови преживявания, да бъдат свободни.

 

Снимка: iStock/akinfiev_sergey

 

Козирог - Горски елф

 

Горските елфи имат огромно желание да са престижни, да имат високо социално положение, да постигат намисленото. Козирозите също са много амбициозни, работят здраво, решителни са и искат да постигат успехи. Държат да бъдат признати, да имат титли, награди, точно както горските елфи копнеят за признание, похвали и такъв тип успехи. Тези същества искат да доминират и показват колко силни са. Козирозите също са могъщи.

 

Снимка: iStock/liuzishan

 

Водолей - Еднорог

 

Тези същества са магични, митични, много красиви, но всеки се чуди дали още ги има. Водолеите много приличат на тях - те са чудати личности, доста ексцентрични, иновативни. Имат нетрадиционен подход и никой не може да разбере къде са, какво правят и какви са всъщонст. Еднорозите също имат свои мисии, както и магия, които не всеки разбира. Не се вписват, не искат да са като другите коне. Водолеите също са бунтари, не зачитат правила и тенденции. Изпъкват и вдъхновяват другите, както еднорозите.

 

Снимка: iStock/Olena Piatenko

 

Риби - Фея

 

Феите са малки, ефирни, нежни създания. Харесва им да летят, да пеят, да мечтаят, да са край приятелите си. Много приличат на Рибите. Тези зодии са толкова мили, състрадателни, нежни, красиви. Обичат изкуството, живеят в свой приказен свят, фантазират, мечтаят. Държат на приятелите и винаги им помагат. Те виждат красотата и доброто, точно както феите не се оставят на злото, творят чудеса и вярват в магията. И феите, и Рибите много обичат природата. Тези зодии са романтици, феите също копнеят за любов.

 

Снимка: iStock/Kharchenko_irina7


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...