.

4-те зодии, които са най-мразени

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4-те зодии, които са най-мразени
Снимка: iStock/carles miro

Част от зодиите просто имат лоша слава. Те не са никак харесвани, хората често имат лошо мнение за тях, много дори ги мразят. Защо е така? Някои от зодиите са импулсивни, други леко агресивни, някои изглеждат дистанцирани и хладни, други обичат да има справедливост и отмъщават. Ето кои са най-мразените зодии, според "Times of India".

 


Овен

 

Овните са много решителни зодии и са състезателни по природа. Те са уверени, стават за лидери, но именно тези неща карат околните да им завиждат. Тези зодии са смели, искат винаги да са победители, поемат рискове. Хората ги виждат като прекалено агресивни, настойчиви, искащи да спечелят на всяка цена. Това ги кара да не ги харесват. Освен това, Овните са импулсивни и това често води до конфликти.

 

Скорпион

 

Имат лоша слава. Скорпионите често остават неразбрани, тъй като са много мистериозни, потайни, напрегнати, не обичат да споделят. Те пазят личните неща за себе си, не показват емоциите си и така изглеждат дистанцирани, незаинтересовани, хладни. Те са много лоялни и страстни зодии, но малцина виждат тези им качества. Скорпионите мразят предателствата и затова отмъщават, което не се харесва на околните.

 

Козирог

 

Тези зодии са доста фокусирани над своите цели. Те мислят за успеха, амбициозни са, постоянно се занимават с работа и учене. Изглеждат като работохолици и това не се харесва на всички. Козирозите са практични, не показват много емоции и чувства, изглеждат дистанцирани и студени. Тези зодии ценят стабилността и успеха. Изглежда така, сякаш не им пука много за близките, но не е вярно. 

 

Водолей

 

Те пък са познати със своя интелект и с това, че залагат на нетрадиционни подходи. Измислят нови неща, шантави са, изглеждат прекалено ексцентрични. За тях приоритет са идеите и каузите, иновациите, не мислят толкова за чувствата и ежедневните задачи. Това кара хората да не харесват тези зодии. Те също изглеждат отдалечени, дистанцирани, леко странни и незаинтересовани.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...