.

3 зодии, които предпочитат чая пред кафето

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които предпочитат чая пред кафето
Снимка: iStock/photoguns

За някои зодии сутрешното кафе е задължителен ритуал. Те не могат да се разсънят без кафе, често пият кафе и следобед, за да имат сили и енергия. Но част от зодиите предпочитат чай и просто не могат да функционират без чаша от тази напитка през деня. Ето кои са любителите на чай, според "Times Of India".

 


Рак

 

Познати са като домошари, които обожават уюта и комфорта. Те намират утеха и спокойствие в топлите, успокояващи напитки, като чая. Чаят им създава усещане за уют, щастлив дом, добро здравословно състояние. Той им помага да се отпуснат и да релаксират след дълъг, тежък ден. Романтици са и тази напитка им напомня за семейство, любов, разбирателство.

 

Дева

 

Девите търсят практични решения, правят здравословни избори и забелязват детайлите. Избират да пият чай всеки ден, защото от него има много разнообразни вкусове. Този, който най-много им подхожда на настроението и състоянието, бива избран. Перфекционисти са, знаят, че варенето на чай си е истинско майсторство и обожават да го правят. Смятат, че напитката е по-здравословна от кафето и така се грижат за себе си.

 

Везни

 

Не е изненада, че тези зодии са в списъка. Те ценят баланса и хармонията, търсят спокойствие. Кафето се свързва повече с енергия, нервност, изострени емоции. Но чаят носи на Везните именно спокойствие и уют. Освен това, те са естети и обичат лукса. Чаят има много различни вкусове, правят се невероятни смесици и това се харесва на Везните. Напитката им изглежда изискана и им помага да намерят равновесие, баланс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...