.

4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще е магичен

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще е магичен
Снимка: iStock/Deagreez

Декември е тук! Магията е във въздуха, коледното настроение ни завладява, навсякъде има страхотна празнична украса, ароматни коледни базари, по телевизията излъчват романтични коледни филми. Така вълшебството влиза в живота ни, кара ни да станем по-мили и добри, дава ни надежда, че новата година ще е по-добра. Ето кои зодии ще са истински късметлии през последния месец на годината, според "NewsBeezer".

 


Риби

 

Да запомнят, че емпатията отваря вратите към щастието. Рибите са в уникална позиция този месец, заради вродената им способност да разбират другите на по-дълбоко емоционално ниво. Това съпричастие, тази емпатия не само ги прави наистина уникални и невероятни личности, но им показва и как да намерят щастието. Навиците им да предвиждат и сбъдват очакванията и нуждите на другите правят връзките по-силни - и личните, и професионалните отношения. Това води до голям успех.

 

Телец

 

Преследват богатството и красотата. Телците винаги са били привлечени от богатството и изобилието, както и от красотата, естетиката, уюта. Това ги прави умни инвеститори, не само от материална гледна точка. Но така те създават и наистина качествени връзки, такива, които си струват. Освен това, хрумват им страхотни идеи. През декември ще видят всичко това. Ще имат страхотен късмет и месецът им носи много щастие.

 

Лъв

 

Увереността и харизмата водят до успех при тях. Тези огнени знаци са известни с любовта към себе си, увереността, лидерството. Те излъчват енергия, която привлича всичко позитивно. Най-хубавото е, че имат способност да говорят за необходимостите си по увлекателен начин и да убеждават другите в правотата си. Така те привличат това, което искат, околните им предлагат това, което Лъвовете желаят най-много. Така е и през този месец. Ще са много щастливи, чарът им, харизмата, увереността им носят радост.

 

Стрелец

 

Това е техният месец, повечето Стрелци са родени през декември и не е изненада, че ще имат много късмет. Тези зодии са главните герои сега. Неуморният им оптимизъм им носи голямо щастие през периода. Управлявани са от Юпитер, планетата на късмета, така че ще постигат много успехи. Те са оптимисти, истински приключенци и сега ще се отдадат на много вълнуващи преживявания, ще натрупат опит, няма да им е никак скучно. Сами създават щастието си - чрез позитивната си нагласа и умението да виждат доброто във всичко. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...