.

Вълшебен АПРИЛ за 4 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Вълшебен АПРИЛ за 4 зодии!
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Първият изцяло пролетен месец е тук! Вече се наслаждаваме на по-топли и слънчеви дни, започна да се стъмнява по-късно, веселото настроение завладява всички. През април официално даваме старт на дългите дни и нощи в парка, повече излизания с приятели и половинката, вълнуващи моменти с любими хора и по-чести пътувания. Навън е наистина приказно, заради цъфналите дръвчета и цветята във всяка градинка. Магията е във въздуха, а месецът ще е наистина вълшебен за някои зодии. Ето кои са те, според "Grazia".

 


Близнаци

 

Близнаците несъмнено са сред най-големите късметлии през април. Месецът ще се отличи с интригуващи срещи, запознанства, интересни разговори, които стимулират ума. Тези зодии са комуникативни и любопитни по природа, сега това се засилва и им отваря врати към създаване на наистина смислени връзки. Те ще се радват на активен социален живот, ще създават неочаквани, но интересни контакти. Освен това, изненадващо идват и нови професионални възможности. Близнаците растат като личности и имат успех в работата.

 

Лъв

 

Април се усмихва на родените под знака на Лъв. За тях започва период на необикновен късмет и небивал успех. Те са харизматични по природа и през месеца това се засилва, наистина блестят. Това привлича нови шансове и възможности за тях. Те ще се радват на постижения както в кариерата, така и в любовната сфера. Космическата енергия ще е благоприятна да изразят себе си, да покажат кои наистина са, да бъдат креативни. Нека грабнат всички големи възможности.

 

Стрелец

 

Благодарение на това, че са оптимисти и приключенци по природа, Стрелците ще имат възможността да изследват нови хоризонти - и в личен план, и в професионален. През следващите седмици тези зодии ще се сблъскат със страхотни възможности и шансове, свързани с пътувания, учене, личностно развитие. Ако са се захванали с амбициозен проект, сега ще имат късмет и нещата ще им се получат. Отдават се на целта си, решителни са и звездите им носят късмет, така че усилията им ще бъдат възнаградени.

 

Козирог

 

Април ще е месец на необикновен късмет за тези, които са родени под знака на Козирог. Звездните събития са положителни за тях. Козирозите са наистина отдадени на работата си, отговорни и стабилни. Сега това ще даде резултат и те ще постигнат невероятни успехи. Тези зодии ще имат късмет най-вече в работната сфера. Отварят се нови врати, пред тях ще има нови възможности и ще определено ще се радват на растеж. Ще построят стабилна основа за бъдещето и ще затвърдят позицията си в службата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...