.

Трите най-забавни зодии

Ето кои са те

Ивета Иванова
Трите най-забавни зодии
Снимка: iStock/Jovanmandic

С някои хора просто винаги е много весело. Те знаят как да подобрят настроението ви, редовно ви разсмиват, разказват най-хубавите шеги и вицове, умеят да си прекарват добре и да измислят забавни занимания. Вижте кои са те, според "Parade".

 


Близнаци

 

Като комици са. Най-хубавото е, че винаги усещат кога точно трябва да кажат определена шега, таймингът им е перфектен. Всичките им приятели ще признаят, че Близнаците са най-забавните в компанията. Те не само разказват страхотни шеги, вицове и забавни истории, те успяват да го направят в точното време, с определена интонация, имитация; а и винаги имат какво да добавят към историите на другите. Коментарите им са на място, забавни, пикантни и расмиват всички. Тези зодии са сладкодумни, имат много идеи, креативни са, знаят как да разнообразяват историите и пред кой приятел какво да разкажат. Адаптират комуникационните си умения според ситуацията. Имат невероятно чувство за хумор.

 

Скорпион

 

При тях не всичко опира точно до веселието. По-скоро Скорпионите са майстори на сарказма, иронията и много техни познати смятат, че тези зодии имат черно чувство за хумор. Шегите им, коментарите им, историите им могат да накарат всеки да се изчерви. Те са много наблюдателни, анализират добре нещата, имат силна интуиция и разбират кой какъв е, кое ще му е смешно, кое ще го обиди, от кое ще му стане неудобно. Така винаги успяват да омаят със своите забележки, подхвърляния, коментари. Но и знаят къде е границата, културни са и дори най-саркастичните им забележки не звучат обидно и просташко. Всеки се смее на шегите и коментарите им. Освен това, Скорпионите са страхотни имитатори, но това показват само пред най-близките си.

 

Стрелец

 

Не е шок, че попадат в списъка. Стрелците са сред най-забавните, весели и позитивни хора, които може да срещнете. Те обичат да се шегуват, да се забавляват, оптимисти са, винаги могат да оправят настроението ви и да ви разсмеят. Остават позитивни и не губят чувството си за хумор, дори да им е тежко. Тези зодии са смели, остроумни и така грабват другите. Винаги казват истината и изпъкват с качествени, готини шеги. Освен това, те си служат перфектно с думите и умеят да разказват забавни истории по чуден начин. Всеки обича да слуша зе техни преживявания, да слуша как те преразказват вицове и весели истории. Знаят как да спечелят вниманието, да удивят с майтапите си и да говорят за приключенията си. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...