.

Сезонът на Близнаците - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Близнаците - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Близнаците е тук! Той започва на 21-и май и продължава до 21-и юни. Сега е време за промени, за вълнения, нови неща - старото става скучно! Близнаците са забавни, приключенци и душата на компанията, така че всички зодии сега са весели и в парти настроение. Окуражени сме да се отдадем на приключения. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет, а подвижните зодии Дева, Стрелец и Риби ще са по-напрегнати. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

През периода постоянно са в движение, заети и активни - в добрия смисъл, това им носи радост. Не стоят до по-късно на работа, нямат хиляди досадни задачи, по-скоро постоянно се виждат с приятели, ходят на много събития, екскурзии, излизат всеки ден. Срещат се с познати, запознават се с нови хора, ходят на нови места, опитват нови неща. Нека се наслаждават на това и да правят много снимки!

 

Телец

 

Някои от ценностите им са леко остарели. Може вече да са по-възрастни, а още да имат мнение и възгледи, които са имали в тийн годините. Телците са стабилни, сериозни, държат на своето, не променят вярванията и идеите си. Но сега е време да са по-малко инати и да направят някои промени. Да се фокусират върху новите, различни и автентични ценности, които придобиват. Да променят мнението си не значи, че преди не са били прави, просто преминават на следващо ниво, порастват и променят схващанията си, защото имат нова информация.

 

Близнаци

 

Сега е техният сезон и те са в свои води. Една глава от живота им се затваря и започва нов цикъл. Нека си поставят голяма и смела цел през периода, независимо дали тя е професионална, лична, свързана с любовта и т.н. Сега е времето на инициират промените, които искат да се случат и да внесат новото в живота си. Каквото стартират сега ще има дългосрочно влияние и е важно за бъдещето им.

 

Рак

 

Раците ще имат доста време, в което да останат сами. Може да се чувстват самотни, неразбрани, пренебрегнати, игнорирари, но сега не е времето да се притесняват и мислят за другите. През периода трябва да се фокусират върху себе си. Има много остатъци в живота им - нещо свързано с бивш партньор, със стар приятел, който ги е разочаровал, със стара работа, стар проект, който не е завършен. Сега те са подтикнати да се справят с това. Трябва да изхвърлят боклука от живота си, да се освободят и да направят място на новото, което ще дойде в техния сезон.

 

Лъв

 

Тонове нови приятели за Лъвовете! Сезонът на Близнаците е социален период за много зодии, но особено за Лъвовете. Сега на фокус са приятелствата, контактите, кръговете, в които се движат. Тези зодии ще прекарат много време с компанията, ще се видят със старки дружки, ще се запознаят с много нови хора и те ще се превърнат в добри приятели. Нека се забавляват повече.

 

Дева

 

Те ще усещат напрежение. Мениджъри, лидери, авторитети личности - всички те са вперили погледи в Девите на работа. Много е важно сега тези зодии да дават най-доброто от себе си и да се стараят. Нека положат усилия, да постигнат целите си, да си поставят още по-смели и големи цели за бъдещето. Ако се справят добре в професионалната сфера, може да получат бонус, повишение, увеличение на заплатата. 

 

Везни

 

През периода трябва да се фокусират върху приключенията. Ако могат, нека отидат на екскурзия някъде. Ако това сега не е възможно, да се запишат на курс, на уроци, да посещават музеи, театри, да посетят нови кафенета, барове, да се разхождат повече из паркове, да четат нови книги. Нека излизат повече, да общуват повече и да се запознаят с много нови хора. Да опитат нови неща, които досега не са изпробвали. Важно е да има малко разнообразие в живота им. Така ще разширят хоризонта си, ще разберат по-добре света около себе си и ще станат нов човек.

 

Скорпион

 

Потапят се надълбоко. Сезонът на Близнаците носи любопитство, желание за изследване, учене на нови неща и това влияе на Скорпионите. Но те по-скоро искат да научат повече за себе си и се потапят във вътрешния си свят. Те ще са по-тихи, няма да излизат и общуват толкова, но пък ще опознаят себе си. Връщат се в миналото, отдават се на спомени, анализират чувства и ситуации. Това може да не им звучи като нещо забавно, но е необходимо да го направят. Така от тях ще падне един товар, ще осъзнаят какво чувстват и ще разберат себе си по-добре.

 

Стрелец

 

Нито Близнаците, нито Стрелците лесно се отдават на сериозни връзки и един човек. По принцип, тези зодии трудно се задомяват. Но сега Стрелците ще усещат, че им е по-лесно да се отдадат напълно на някого. През периода те ще направят връзката по-силна и стабилна. Ако нямат гадже, сега ще копнеят за любов и ще искат да намерят своя специален човек, това ще е цел за тях. Но това е и период, в който намират нови приятели, създават силни бизнес партньорства и обикновени познати се превръщат в новите им най-добри приятели.

 

Козирог

 

Сезонът на Близнаците може да е леко изтощителен за тях. Те са наистина заети зодии и през периода ще осъзнаят колко сурови са към себе си, колко много работят. Сега ще могат да погледнат графика си и да оставят в него само най-важното, да си създадат по-здравословни навици и да намерят начин да бъдат продуктивни, без да нараняват себе си. След като свършат това, да отидат на масаж, да се насладят на СПА процедури, да си починат истински. Заслужават релакс и да се поглезят малко. Да обърнат внимание и на здравето си - нека отидат на нужните прегледи.

 

Водолей

 

При тях на фокус са романтиката, сексът, креативността и забавленията. През сезона се посвещават на любовта си към околните, позволяват на другите да ги обичат, показват какви са всъщност, искрени са и блестят като звезда. Трябва да са честни и себе си, така ще могат да станат по-уверени. А увереността е доста секси и привлича останалите към тях. Нека не задържат нищо в себе си, да покажат сладките си странности и лудости, да кажат наистина какво мислят. На хората това ще им се хареса.

 

Риби

 

Те ще се фокусират върху дома, семейството и домашните въпроси. Все пак, Рибите ще могат да се възползват от това, че този сезон е най-социалният в годината, като канят гости вкъщи за вечеря, като правят домашни партита, като организират филмови вечери с роднини и приятели. Тези зодии ще искат да са повече в дома си, няма много да им се излиза, но това е чудесен период да се сближат със съквартиранта или семейството. А и може да направят промени в дома - да купят нови мебели, да украсят и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...