.

4 зодии със златни сърца

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии със златни сърца
Снимка: iStock/Giuseppe Lombardo

За тези зодии всички казват, че имат златно сърце. Те са добродушни, мили, състрадателни, помагат, разбират ви, изслушват ви, правят усулги, не са егоисти и винаги искат околните да са добре. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 


Овен

 

Те са много грижовни зодии, които обичат силно и го показват. Овните създават силна емоционална връзка с любимите си хора и държат на отношенията. Едно от най-хубавите неща при тях е, че са много защитнически настроени - винаги защитават и пазят близките си, не позволяват да се говори лошо за тях. Тези зодии са лоялни и правят всичко възможно, за да бъдат роднините и приятелите им в безопасност и добре.

 

Риби

 

Водни зодии, които са много чувствителни, емоционални, обичливи и състрадателни. Те са емпати, съчувстват ви, винаги ви разбират и искат да сте добре. Интуитивни са, усещат как се чувствате, опитват да ви помогнат във всеки един момент. Готови са да дадат подкрепа, да ви изслушат, да ви направят услуга, да ви утешат в труден момент, да избършат сълзите ви. Рибите изобщо не са егоисти, поставят другите на първо място, много са грижовни и помагат, без да очакват нещо в замяна.

 

Лъв

 

Тези зодии са познати със своята топлина, щедрост и харизма. Те са мили, любезни, възпитани личности, които излъчват позитивна енергия и са много чаровни. Когато влязат в една стая, все едно там изгрява слънце. Те заразяват с положителното си мислене, опитват се да дадат кураж на всички, успокояват, помагат. Искат близките им да се чувстват ценени, специални и обичани. Пазят роднините и приятелите си, защитават ги, искат да ги направят щастливи. Правят жертви за тях, действат смело и са много добри.

 

Телец

 

Телците са известни с това, че са сериозни, стабилни, лоялни, отговорни, зодии, на които може да разчитате. Те са перфектните приятели, загрижени близки, хора, които няма да ви предадат. Освен това, знае се, че те държат много на честността и винаги се борят за справедливост. Желаят около тях да има хармония и баланс, мирът им е цел и затова гледат да си съдействат с другите, да си помагат. Добри са, състрадателни, ще ви помогнат в труден момент, ще се борят за справедливост, ще работят здраво. Те обичат силно и умеят да прощават.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
zlatko98
преди 2 седмици
0
3
!
Отговори
Правилно за телците!
Страница 1 от 1