.

Юпитер в Близнаци сбъдва мечтите на 4 зодии

Вижте кои са късметлиите

Ивета Иванова
Юпитер в Близнаци сбъдва мечтите на 4 зодии
Снимкa: iStock/Rawpixel

Планетата на късмета и великодушието Юпитер влезе в знака на Близнаци на 25-и май и ще остане там до 9-и юни 2025 г. Чакат ни много промени, приключения и вълнуващи преживявания през периода. Той ще е най-щастлив и късметлийски за 4 зодии. Ето кои са те, според "Your Tango".

 


Близнаци

 

Планетата на късмета е в техния знак и не е изненада, че периодът ще е най-благоприятен за Близнаците. За тях започва една необикновена година. Тези зодии ги очакват нови и свежи възможности, неочаквани приятелства, много подкрепа от съмишленици. Освен това, Близнаците ще получават повече уважение. Тези зодии ще искат да постигнат целите си, ще работят за това неуморно, ще са решителни и мотивирани. И могат да мечтаят смело, да постигнат наистина големи и важни неща до следващото лято.

 

Телец

 

Юпитер излиза от техния знак, но могат да си отдъхнат - това не значи, че вече няма да имат късмет. Ще могат да продължат да развиват плановете си, да работят по задачите и целите, с които са се захванали по успешен начин. Около тях ще има хубава енергия и Телците ще се възползват от нея. Само да помнят, че семената може да не поникнат толкова бързо, колкото досега са пониквали. Нека бъдат реалисти - отново ще има отлични резултати, ако са работили здраво и са построили основата, но ще трябва да са по-търпеливи и да чакат повече.

 

Рак

 

Раците ще излекуват душата си през периода. Тези зодии ще успеят да се чувстват по-спокойни, където и да отидат; ще намерят мира и ще усетят, че в дома им вече има по-хубава енергия. Годината няма да е драматична и турбулентна за тях. Ще се забавляват повече, ще постигат нещата с лекота и ще усещат по-малко стрес. Подтикнати са да премахнат токсичните хора от живота си, за да позволят на късмета да ги следва. Може да си водят дневник, да записват мислите си, да се отдадат на йога и медитация - това ще им помогне.

 

Скорпион

 

Скорпионите да се подготвят - следващите 12 месеца и половина ще бъдат като возене на влакче на ужасите, но в добрия смисъл - с много вълнения, получаване на отплата и хубави преживявания. През периода ще им е по-лесно да постигат целите си, да скачат от едно важно събитие на друго, да реализират най-важните си мечти. Нека изберат кое е най-значимо за тях и да работят върху него. Дори да е трудно, ще стигнат до края и ще победят. Но, както стана ясно, по пътя може да има някои пречки и трудности, възходи и падения. Важното е, че ще си струва, ще бъдат наградени и ще са доволни. За да постигнат хубави резултати, трябва да пазят тайните си и да не споделят прекалено много.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 месец
0
1
!
Отговори
liubopitno....
Страница 1 от 1