.

Ягодовата луна променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Ягодовата луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Chayanan

На 22-и юни, събота, ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна и е наистина вълшебно. То ни носи успехи, признания, похвали. Сега е времето да пуснем онова, което отдавна трябва да си отиде. И да се подготвим за ново начало, сбъдване на мечти и посторяване на такова бъдеще, каквото искаме. Ето кои зодии са най-повлияни от пълнолунието, според "Parade".

 


Овен

 

По време на събитието тези зодии ще трябва да помислят защо са поставили някои определени свои цели на пиедестал. Те са хора, които обичат да изпълняват целите си, да постигат мечтите си и бързо започват работа по това, отдават се на страстта си. Но сега на фокус са публичният имидж, успехите, наследството. И Овните ще трябва да отстъпят крачка назад, да погледнат голямата картина, да поразсъждават над случващото се. Нека помислят как да вземат по-стратегически решения в следващите седмици, за да успеят да стигнат на правилното място в правилното време, а и да са с правилните хора. Да оставят интуицията да ги води.

 

Рак

 

Пълнолунието в Козирог поставя на фокус връзките, романтичните отношения, партньорствата. Раците са грижовни, показват своята любов и привързаност, като отдават енергия, време и усилия, за да работят върху отношенията с околните. Но сега е шансът им да помислят за себе си и да върнат силата си. Емоциите ги владеят сега. Нека не им позволяват да вземат най-доброто от тях и да ги объркат. Да не си наумяват, че всяка ситуация ще завърши със спорт или конфликт.  Да си припомнят, че чувствата и думите им са от значение, ценни са. Нека кажат какво наистина искат, да обяснят какво чувстват, за да станат по-сигурни във връзката.

 

Везни

 

Ягодовата луна им напомня, че домът е там, където е сърцето. Понякога трябва да вложат енергията и усилията си в това да превърнат жилището си в светилище, тяхно лично убежище. Сега е чудесен период да се заемат с тежката работа, да пуснат багажа, който им тежи и ги дърпа надолу, да изчистят около себе си - в буквален и преносен смисъл. Докато вършат това, те ще бъдат вдъхновени да изследват емоционалния си свят, да осъзнаят какво се случва в подсъзнанието им. В началото може да е трудно и тежко, но после ще са доволни. След като свършат това, ще се усещат спокойни, балансирани и ще намерят мир, хармония.

 

Козирог

 

Благоприятен момент за тези зодии. Ще има промени, що се касае до самоувереността им. Козирозите ще осъзнаят, че независимо колко усилия полагат и опитват какво ли не, някои хора никога няма да ги видят в светлината, в която на тези зодии им се иска. Вместо това да ги притеснява, те трябва да постигнат вътрешен мир, да се радват на своите избори и виждания, да са доволни от това колко далеч са стигнали. Усилията им биват възнаградени. Сега разбират, че ако постоянно се сравняват с другите, това е загуба на време и енергия, съвсем не е нужно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...