.

Новолунието в Рак променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието в Рак променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/AlxeyPnferov

На 6-и юли, събота, ни очаква новолуние в Рак. Събитието може да донесе много емоции, промени и трансформации. Сега е време за ново начало, стартиране на нови проекти, кандидатстване за нова работа, търсене на нов дом. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Tyla".

 


Телец

 

Стават по енергични, подвижни, търсят напредък. Телците най-сетне ще се чувстват по-жизнени, наистина живи, по-склонни да излизат навън и да бъдат активни, дейни, спортуващи. Чудесно време да преоценят фитнес целите си, спортните си амбиции и да си наложат нов режим, който ще ги подсили, ще намали напрежението и ще им повлияе доста добре.

 


Близнаци

 

По време на новолунието в Рак, планетата на късмета Юпитер е в техния знак, така че Близнаците ще имат допълнителна доза късмет в живота си. Чакат ги добри новини, особено ако участват в състезания, конкурси. Сега постигат успехи, печелят, сбъдват желанията си. Перфектно време да се пробват на лотария, да кандидатстват за стипендии, да участват в състезание или да разкажат на повече хора за хобито си.

 

Рак

 

Новолунието е в техния знак и не е изненада, че са силно повлияни от него. Много неща ще се случват в живота им на този ден. Сега на фокус са както вътрешните, дълбоки и скрити мисли на Раците, така и външните им действия, прояви. Трябва да анализират някои неща, но и да действат смело. Планетата на любовта и романтиката Венера сега е в техния знак, така че любовните връзки също ще са основна тема за тях.

 

Лъв

 

Лъвовете ще са съсредоточени върху комуникацията. Сега е период на ново начало, нека си позволят да стартират нови проекти. Може да се обадят или да пишат на важен човек, чиито връзки може да им донесат ползи. Нека се свържат със стар приятел и да видят как е той. Ще общуват много, дните около новолунието са наситени със събития, обещания за ново начало и контакти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...