регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

На какви цветове да заложим това лято

На какво да заложим преди да мине сезона?

На какви цветове да заложим това лято
Снимка: Instagram

Това лято цветовете, на които залагаме говорят за увереност, свежест, любов, страст, равновесие и връзка сприродата. Това е коктейл, който ни предоставя най-прекрасният езон в годината и ни позволява да отпиваме от него всеки ден до насита. 

 

Ето кои са цветовете, кото ни носят толкова прекрасни емоции:

 

1. Жълто.

 

Жъклтото е любимия цвят на летния гардетоб. То носи вежест, светлина и положителна енергия. Прави ни по-жизнерадостни и готови да приеаме като предизвиктелства, така и щастливи моменти. 

 

2. Червено и оранжево.

 

Светло оранжвото ще бъде слънцето в гардероба ни това лято. То ще бъде в комбинация с червеното – цветът на страстта и любовта. Яркият цвят ни откроява и подчертава женствените черти, като ги прави още по-сексапилни. 

 

3. Синьо.

 

Това лято ше избираме между 4 нюана на синьото. Светло синьото показва нежност и свобода. Не се натрапва и е подходящ за ефирни тоалети. Аква е нюанс на синьото, който е препълне с морско настроение. Няма как лятото да мине без него, тъй като морето носи толкова красивиемоции, а този цят ни ги предава непрестанно независимо къде сме. Тюркоазеното синьо е за по-смелите да ми. Той носи в себе си увереност и власт. Той е подходящ за дами, които вярват в себе си или искат дя повярват. Чудесен е за официални тоалети, а в ежедневието може да се впише в цветен акцент. 

 

4. Зелено.

 

Зеленото символизира връзата с природата. Той носи спокойствие и топлина. Чудесен е за ежедневни тоалети, съчетан с бялоили жълто. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...