.

Копринени костюми - хит за 2020 г.

Дуа Липа отново задава тенденции

Ивета Иванова
Копринени костюми - хит за 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Дуа Липа показа коя поредна тенденция от 90-те години се завръща на мода.

 

Певицата се появи на церемонията по раздаването на наградите "Грами" с впечатляващи тоалет и прическа. Тя беше една от последните, които минаха по червения килим, но закъснението ѝ бе оправдано, коментират феновете.

 

Звездата блесна с бял костюм от 2 части - топ и дълга права пола, направени от коприна. Тоалетът е дело на дизайнера Александър Уанг и е препратка към 90-те години на миналия век, защото тогава бяха модерни именно такива копринени костюми от 2 части, включващи дълга пола със средна талия и късо потниче.

 

Снимка: БГНЕС

 

Снимка: БГНЕС

 

Знаменитостите, които редовно се появяваха с такъв тип облекла, бяха Кейт Мос и Парис Хилтън. Главната героиня от сериала "Баровки" - Шер Хоровитц, изиграна от Алисия Силвърстоун, също залагаше на такива костюми.

 

А миналата седмица актрисата Дженифър Анистън също се появи с копринена рокля в бяло по време на раздаването на наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards), което значи, че копринените облекла ще са хит през 2020 г., коментират от "Teen Vogue".

 

Снимка: БГНЕС

 

Дуа заложи и на актуален тренд в прическите към момента - кок с два пуснати кичура отпред.

 

С такава прическа бяха и много от звездите по време на наградите на Гилдията на филмовите актьори. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...