.

5 смели тенденции с червила

Какво е модерно за пролет-лято 2018?

5 смели тенденции с червила
Снимка: Pexels

Червилото винаги е било основна част от цялостната визия с грим.

 

Жените знаят силата на красивия цвят върху устните и редовно използват любимите си нюанси, за да внесат допълнителен акцент.

 

Между класическите и задължителни нюанси като нюд и червено се наместват и дръзките тенденции в червилата, подходящи само за смели момичета.

 

Кои са те този сезон – вижте сами.

 

1. Захарни устни

 

Една от водещите тенденции при червилата тази година са устните като със захар. Ефектът се постига много лесно, като единственото, което ви трябва е хубаво червило, по-добре с гланц, и кристали за устни. В случай, че нямате такива кристали, можете действително да се спрете на захар.

 

 

2. Портокалови устни

 

На смелите дами класическото червено просто не им стига. Затова козметичната индустрия отговаря със смела интерпретация – оранжевото. То е изключително подходящо за дами с тен, тъй като при тях изпъква още повече.

 

 

3. Сини устни

 

Обикновено постигаме синия цвят на устните само през зимата и то когато наистина ни е много студено. Сега за лятото това си е водеща тенденция, постигната с много работа от страна на компаниите, за да докарат точните нюанси. Ако ви стиска – пробвайте и със сигурност няма да останете незабелязани.

 

 

4. Зелени устни

 

Логично, след като синьото се превърна в тенденция, не може да мине и без зелено. Тук обаче има още една тенденция – зелените камъчета върху устните. Те се поставят в централната част, оформяйки лента от камъни и внасят допълнителен блясък във визията.

 

 

5. Устни като бижута

 

Ювелирните изделия винаги са били предпочитани от дамите, а козметичната индустрия намери начин да ги постави върху устните. От водещите тенденции за сезона е инкрустирането на камъни върху целите устни, което създава истинско бижу върху лицето.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...