регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Колко време трае лятната любов?

Тръпка или стабилен партньор?

Колко време трае лятната любов?
Снимка: Instagram

Идва времето на летните приключения, плажът, морето, вълните и среднощните разходки. Звучи вълнуващо и изпълнено с толкова положителна емоция.

 

Но освен за тези невероятни преживявания, не на последно място стои лятната любов. Тя е изпълнена с толкова страст, горещина и в същото време свежест. Но какво представлява тя?

 

Моментна тръпка или сериозно намерение?

 

Определено лятната любов може да прерасне в нещо повече, но е възможно и да си остане само тук и сега. Това се усеща и човек има възможност да прецени за какво е готов и за какво не.

 

Каква е насладата от „лятната”, моментната емоция?

 

Разбира се, че я има. Нощните плажове, безкрайните разговори с човек, който тепърва виждаш от една по-различна страна и тръпката, която носят първите мигове с някого, атмосферата на лятото и морският въздух. Не можете да отречете, че това са положителни емоции, от които трудно човек може да се откаже. Разбира се страхът от привързване не остава назад.

 

В началото трудно можем да разпознаем намеренията на отсрещния и ако нашите не съвпаднат с неговите, разочарованието е неизменна част. Но все пак не бива да забравяме, че това може да се случи независимо кога и къде. Така че действайте смело.

 

Никога не знаете какво ви очаква и колко щастливи може да ви направи. Ако не се получи, бъдете щастливи, че сте опитали и сте опознали (донякъде) човек, който ви е дал урок и хубави емоции, а ако този човек е вашият, бъдете още по-щастливи, че вашето запознанство е било свързано с толкова красиви емоции.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...