регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как да се справим с ревността?

Няколко трика

Как да се справим с ревността?
Снимка: Instagram

Ревността е основното нещо, което проваля връзките. Тя се прокрадва и с лекота разваля отношения, които са били толкова здрави и истински. Това е така, зашото всеки един подсъзнателно обича свободата си повечед от всичко дори понякога да я жертва. С времето обаче това винаги проличава. 

 

Ревността е нещо излишно в една връзка. Тя кара ревнувания да се чувства подтиснат и унизен, а ревнуващия предаден. И всички тези чувства без капка смисъл. Защо трябва да ги пилеем? Те са най-ценното нещо което имаме. Ако човек не чувства, той престава да бъде човек.

 

Как обаче да се справим с ревността? 

 

1. Първо престанете да „търсите под вола теле”. Ако имате доверие на някого не е нужно да следите всяка негова крачка. Ако обаче му нямате такова, то значи има причина за това. Престанете да бъдете с него и затворете най-после вратата помежду ви без да мъчите и него и себе си с тази досадна ревност. 

 

2. Помнете, че колкото и да ревнувате някото, ако той иска да изневери, ще го направи, а вие изобщо няма да разберете. Ако пък стане така, че научите, няма да направите нищо по въпроса, защото сте привързани към този човек щом стигате до там да изпитвате такава ревност. 

 

3. Знайте, че единственото нещо, което би накарало човек, който обича да изневери е ревността. Когато ревнувате някого, вие подсъзнателно го карате да направи нещо, което иначе не му е идвало на ума. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...