.

3 причини защо следиш БИВШИЯ

Защо времето не помага да го забравиш

3 причини защо следиш БИВШИЯ
Снимка: Pixabay

Кой ли не го е правил? Прибираш се след дългия ден, твърде уморен да свършиш нещо смислено и скачаш в леглото. Превърташ нюзфийда и не си очарован от разни рецепти или последните снимки от почивката на съучениците. Затова.. след малко размисли, бързо написваш името на бившия и.. Клик. Поздравления! Ти следиш бившия!

 

Защо правиш това, защо не се спасяваш от този вреден навик? Вижте 3 причини да търсиш бившия:

 

1. Все още имате чувства

 

Вероятно още ви е грижа за него. Проверявайки какво прави той, вие се чувствате малко по-близо.

 

Като се връщаме назад ние усвояваме и разбираме живота и чувствата, които изпитваме, като често правим това с хората, за които ни е било грижа. Ако все пак има недоизказани неща и важни за вас въпроси, по-добре потърсете комуникация, отколкото да гледате стари снимки.

 

2. Ревнувате

 

Кога видяхте бившия с някой друг? Вие искате той да живее в самота и уединение и да страда за сторените грешки? Имате нужда да се уверите, че ако има някой нов, той не е по-готин от вас?

 

Всичко това се случва, защото егото ви трябва да знае, че вие сте най-доброто нещо, което някога се е случвало на бившия. Но помислете за това: Кое е по важно за вас - да знаете, че той е нещастен или да се откъснете от това и да бъдете щастливи?

 

3. Имате ниско самочувствие

 

Най-драматично е когато са ви зарязали! Дори и връзката за вас да не е била най-важният приоритет, изведнъж се превръща в такъв само защото са ви зарязали. Тогава страда вашето его, то ви кара да се чудите какво не ви е наред, като по този начин сипвате сол в раната.

 

Или пък може би чакате бившия да се върне, за да можете вие да го зарежете? Задайте си въпроса: Защо вашето его трябва да зависи от него?

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
3
3
!
Отговори
za men ne e biv6 , obojavam go , obi4am go , lipsva mi , taka sum dala duma da 4akam
Страница 1 от 1