.

Седмичен любовен хороскоп 6-12 май

Какво чака тийнейджърите тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6-12 май
Снимка: Pexels

Овен


Обстановката ще подтиква към развлечения. Ежедневните задачи ще предизвикват недоволство. Не провокирайте разправии с половинката си. Идеята да възстановите стара връзка ще се окаже точно толкова пагубна, колкото и стремежът към нова свалка. Ако имате стабилн/а приятел/ка не е препоръчително да рискувате.

 

Телец


В началото на седмицата текущите занимания ще отнемат голяма част от времето ви и почти няма да имате възможност да си насрочвате любовни срещи. За сметка на това виртуалните контакти ще са интензивни. Въздържайте се от постване на лични снимки в социалните мрежи. Някой може да злоупотреби с тях и да ви злепостави пред личност, към която не сте безразлични.

 

Близнаци


Създайте си ясна програма за действие и се опитайте да излезете от хаоса, който почти непрекъснато създавате около себе си. През тази седмица много добре ще ви се получат интелектуалните дейности, изискващи творческо мислене. Личните отношения ще са леко конфликтни във всякакво направление. И ако за препирните със съученици и роднини не ви пука особено, то безкрайните дебати с половинката и желанието ви на всяка цена да внушите мнението си ще създаде сериозни проблеми.

 

Рак


Ще се случат някакви неприятности, размяна на остри реплики между вас и половинката ви. Не изпадайте в депресия и не търсете начин да си отмъстите за причинените отрицателни емоции. По-възрастна от вас приятелка, момиче на което имате безпрекословно доверие, ще ви подскаже как да оправите нещата. В края на седмицата няма да има и следа от лошото настроение.

 

Лъв


Чаровни сте, атрактивни и непрекъснато ще попадате в центъра на вниманието. Отношенията ви ще са в превъзходна форма, но ако вече сте намерили личността на сърцето си не е желателно да се впускате в нови спонтанни свалки. И не изразходвайте всичките си джобни за развлечения. Заделете си малко запаси, в края на седмицата ще ви дойдат съвсем на място.

 

Дева


В началото на седмицата може да попаднете в някакво странно приключение с приятелите от най-близкото си обкръжение. Да сте на непознато място (без да имате разрешение) и да станете свидетели на инцидент. Мислете разумно и преценете обективно до колко ситуацията е опасна и до колко може да се отрази на личните ви и семейни отношения. Скоро всичко ще излезе на яве, дори да се опитвате да го запазите в тайна. Не увъртайте, ако половинката ви започне да задава въпроси. По-скоро ще си навредите, отколкото да се предпазите.

 

Везни


Ще ви се получи нещо като „седмица на подаръците“. Ще получавате разни неща, но ще има и поводи, заради които вие да правите подаръци. Постарайте се да не надвишавате собствения си лимит и в никакъв случай не взимайте пари на заем от половинката си. След време това може да стане повод за остра разправия. Ще разширите кръга на познатите си и… може ненадейно да се влюбите. Не „политайте в облаците“, независимо дали имате приятел/ка или още не. Падането от високо обикновено е болезнено.

 

Скорпион


Прекалено емоционални сте през тази седмица, спонтанни и склонни към необмислени постъпки. Не е подходящо точно сега да си организирате екстремни занимания, а още по-малко развлечения. Бъдете внимателни по време на спортуване, прекалените натоварвания ще причинят травми. Намалете темпото. Много е вероятно да ви хрумнат какви ли не оригинални идеи, с които да изненадате половинката си, но помислете пак, преди да ги приложите на практика. Всяка изненада е „нож с две остриета“. Може да зарадва, но може и да ядоса.

 

Стрелец


Едно от условията да се наслаждавате на романтични преживявания през тази седмица е да не си разваляте отношенията с родителите. Отзовавайте се на молбите им и не омаловажавайте текущите си задачи, свързани с обучението. Така ще си осигурите достатъчно свободно време, което да използвате по своя воля. Отношенията на онези от вас, които вече имат приятел/ка ще останат без промяна. Необвързаните, които се стремят да привлекат нечие внимание ще станат свидетели на разговор или постъпка, която ще им подскаже, че са ориентирали чувствата си към погрешния човек.

 

Козирог


Нехарактерно за вас, но през тази седмица никак няма да сте съгласни да спазвате каквито и да било правила. И, както се досещате, прекалено безгрижното ви поведение най-вероятно няма да въодушеви нито родителите, нито учителите ви. Интересното е, че и част от близките приятели доста ще се удивят на странните ви реакции и впечатляваща непоследователност. Освен на всичко друго, ще навредите и на любовните си отношения. Нищо добро не ви очаква, ако половинката ви реши, че не сте в състояние да отстоявате принципите си. Недоверието обикновено е първата стъпка към раздялата.

 

Водолей


В началото на седмицата ще получите доста комплименти и висока оценка за изпълнението и на учебните, и неформалните ви занимания. Настроението ви ще е оптимистично и ще сте доста общителни. Често ще присъствате на разни мероприятия, свързани с кратки пътувания и с доста участници. Новите запознанства ще са интригуващи и полезни както за обвързаните, така и за все още свободните представители на вашия знак. Първите ще оценят положителните качества на половинката си, а вторите със сигурност ще поставят начало на един нов период в живота си.

 

Риби


Твърдението „днес не ми е ден“ при вас може да обхване по-дълъг период от един ден. Първият „препъни-камък“ ще е свързан със семейството ви. Леко сте разсеяни, инертни и ще вършите обичайните си задачи без никакво старание. Забележките, макар и добронамерени, съвсем няма да са повод за усмивка и с всеки изминат ден ще ставате все по-сприхави. Обърнете се към себе си, оценете ситуацията и… разредете срещите. Обадете се на половинката си тогава, когато нищо не би могло да ви ядоса и то просто за да побъбрите, а не за да изяснявате схващанията си по основни въпроси. Нямащите приятел/ка са в по-добра позиция, защото каквото и да правят поне не ги грози раздяла.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...