.

Седмичен любовен хороскоп 16 - 22 декември

Вижте какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 16 - 22 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

В предпразничната седмица половинката ви вероятно ще бъде отрупана с подаръци от хора, които дори не познавате. Овладейте пристъпите на ревност. Не коментирайте минали събития, които са ви подразнили по същия повод. За необвързаните представители на вашия знак ще е полезно, ако се престрашат и покажат симпатиите си. Точно сега разполагат с достатъчно подходящи варианти.

 


Телец

 

Предпразничната еуфория ще ви грабне изцяло и в началото на седмицата любовните въпроси ще останат извън полезрението ви. Поддържайте редовна връзка с приятел/ката си, дори и виртуално, за да не започне да се съмнява в чувствата ви. Измислете някакво развлечение за свободните дни, което ще повиши тонуса и ще освежи отношенията ви.

 


Близнаци

 

Ако преди време сте направили нещо, което е ядосало половинката ви, но той/тя си е премълчал/а и вие сте решили, че всичко е „пито-платено“, то през тази седмица ще се убедите, че изобщо не е така. Предстоят дни, изпълнени с дълги, на моменти тягостни обяснения. Не се оправдавайте излишно. Признайте си прегрешенията и използвайте предпразничния момент да компенсирате причинените преди време неприятни преживявания.

 


Рак

 

Ако връзката ви е започнала съвсем скоро, то седмицата ще е наситена с романтични емоции. Ако пък сте с половинката си от по-дълго време не е изключено да изникнат разногласия по битови въпроси (като например с коя компания да сме на празниците) и за няколко дни да успеете няколко пъти да се скарате и няколко пъти да се сдобрите. Направете така, че последното действие да е сдобряването.

 


Лъв

 

Присъствието ви на разни празнични партита ще е свързано с нови запознанства. Някой, а може би и няколко от новите приятели ще привлекат вниманието ви повече от обикновено. Ако не сте във връзка ще имате повод за радост, романтиката витае около вас. Ако вече имате приятел/ка, не давайте възможност на ревността да помрачи отношенията ви.

 


Дева

 

Дребни случки може да ви натъжат и да ви развалят настроението. Виждайки, че не всички са щастливи и празнично настроени не е изключено да се почувствате съпричастни към тях. Споделете вълненията с половинката си. Той/тя ще ви разбере, ще ви окуражи и ще ви помогне да възстановите романтичното си настроение. Няма как да помогнете на целия свят, но можете да наградите с усмивка поне хората около себе си.

 


Везни

 

Ангажиментите ви през тази седмица ще са сравнително малко и в повечето случаи ще са приятни. Ще можете да разпределите времето между приятелите, любимия човек и своите предпочитания. Не отказвайте на половинката, ако има желание да споделя с вас личното ви време. Щом дава всичко от себе си, за да бъдете повече часове заедно, значи трябва да сте щастливи.

 


Скорпион

 

Енергетиката ви е повече от достатъчна, но може би точно по тази причина настроението ви ще е нестабилно. Търсете начин да изразходвате силите си съзидателно. Приемайте идеите на прятел/ката си като свои и му/й помагайте да ги реализира. Ще сте доволни по две причини: че сте направили нещо полезно и че сте били близо до човека, когото обичате.

 


Стрелец

 

Вашите предпочитания за развлечения и тези на половинката ви може да се разминат през тази седмица. Не настоявайте на своето, дайте възможност на половинката си да се позабавлява според собствените си желания. И не обръщайте внимание на клюките, с които ще ви занимават „доброжелателите“ от компаниите, в които се намирате. Ако искате да знаете истината, питайте приятел/ката си директно. Така ще се сетите кой си е поставил за задача да ви скара.

 


Козирог

 

Необвързаните представители на вашия знак ще общуват с широк кръг от хора, но периодът не е подходящ за начало на нова връзка. Дайте си време за опознаване, не бързайте да се хвърляте във водовъртежа на любовните емоции. За имащите приятел/ка е препоръчително да не се виждат през първите няколко дни от седмицата, когато ще са заети предимно с разни практически задачи. През втората половина задълженията ще са малко, а настроението им ще е достатъчно ведро, за да се забавляват пълноценно.

 


Водолей

 

Прекалената ви откровеност понякога е вредна. Да изказвате мнението си искрено не означава да пренебрегвате изискванията на добрия тон. Обмисляйте шегите си и не навлизайте в личното пространство на половинката. Съвсем невинна според вас забележка може да отприщи недоволството му/й и да ви обърне гръб точно тогава, когато най-малко очаквате. Случи ли се, и празничното вълшебство няма да ви помогне да оправите нещата.

 


Риби

 

Ако отношенията ви с половинката по някакви причини са мрачни, то през тази седмица ще разполагате с достатъчно възможности да ги оправите. Ако пък всичко е наред, значи ви предстоят прекрасни дни, изпълнени със светлина и силни чувства. Необвързаните представители на вашия знак може да не започнат нова любовна връзка, но ще са доволни от компанията, в която се намират и от впечатленията, които получават.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...