.

Ерогенна зона според зодията!

Научете къде им харесва на зодиите да бъдат докосвани

Ерогенна зона според зодията!
Снимка: Pixabay

Според астрологията всеки зодиакален знак има ерогенна зона, където най-много му харесва да бъде докосван. Вижте кои са те за всеки знак:

 

Овен

 

В астрологията Овенът управлява главата и първи дом. Независимо дали става дума за еротичен масаж на главата или лицето, Овенът определено ще остане очарован. Както жените така и мъжете от този знак обичат да докосват косата им.

 

Телец

 

Телецът управлява гърлото и втори дом. В интимните ласки той най-много обича да бъде целуван по врата. Под влиянието на Венера, Телецът е смятан за най-чувствения знак.

 

Близнаци

 

Близнаците управляват ръцете, раменете и цялостната нервна система. Въпреки непринудената си личност те обичат всичко друго, но не и обикновените удоволствия в леглото. Обичат да целуват раменете и ръцете им.

 

Рак

 

В астрологията Ракът се смята за най-грижовен и женствен знак. В леглото той иска интензивни усещания и продължителни любовни занимания. Ключът към всичко са гърдите им.

 

 

Лъв


Слънцето дава огромна енергия на огнения знак и Лъвът винаги е звездата на шоуто, особено в леглото.

 

Той иска да води, да му се възхищават и да го желаят - не е чак толкова много, нали? Ерогенната зона на Лъва е гърбът - масажи, галене, драскане - всичко това ще го зарадва много.

 

Дева

 

Девата отговаря за корема, далака и червата. Земният знак има добра хигиена и е внимателен към детайлите. В спалнята, чистотата е задължителна. Ерогенната зона на Девата коремът.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...