.

Кога ще се изчервим в новата книга на Денди?

Той е циничен, ироничен, провокативен и ексцентричен и има нова книга

Кога ще се изчервим в новата книга на Денди?
Снимка: Bulgaria ON AIR

 
 

"Човек трябва всеки ден да започва на чисто, защото иначе му е спукана работата!", коментира пред камерата на "Околосветско" Любомир Милчев-Денди.


Той е циничен, ироничен, провокативен и ексцентричен и има нова книга. "Пурпурна книга на изчервяването" на Любомир Милчев-Денди сваля лицемерните маски. Кои са нейните герои и какво ни кара да променяме цвета на лицето си?Екипът на "Околосветско" отива на раздумка с екцентричния и ерудиран писател. Денди сваля маската в най-новата си книга.


"Това е нещо средно между мемоар и сбор от портрети в стилистиката на Лилиан Хелман. Книга за фалша и лицемерието, което обричат всеки един от нас на фалшиво съществуване, в което регламентът надделява над самото живеене.", сподели пред Константина Живова писателя.Колко на чисто може да започне човек в света на зведите и защо светски знаменитости като Слави Трифонов и Жени Калканджиева попадат между страниците на "Пурпурна книга на изчервяването"?


За да има и игра с читателя, Денди е предвидил и няколко празни страници, отделени за бележки на изчервяващия се. А какво може да накара самият автор да се изчерви? Оказва се, нищо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...