.

Хит или Шит: Дара с коса в цветовете на дъгата

Харесват ли ви кичурите на изпълнителката?

2019-08-30 12:00:00
Хит или Шит: Дара с коса в цветовете на дъгата
Снимка: Instagram
Гласувай сега!

Младата звезда Дара също заложи на една от последните актуални тенденции за това лято.

 

Припомняме, че певицата Холзи се появи на наградите за видеоклипове на MTV - MTV VMA 2019 с интересна прическа. Тя беше заложила на шантава визия - корените на косата ѝ бяха боядисани като дъга! Така феновете ѝ останаха много впечатлени. "Тя обича да изпъква и да прави промени", обяснява фризьорът на Холзи.

 

Дара също си направи смела прическа за края на лятото. Изпълнителката на "Все на мен" си е направила кичури като цветовете на дъгата, разбира се от снимки, които тя е публикувала във Facebook и в Instagram.

 

"Много си хубава с тази коса", "Браво на стилистите", "Съжалявам, но това не е твоята прическа", пишат последователите на певицата в мрежата.

 

Скоро тя пусна новата си песен "Darbie". Образът е алтернатива на Barbie – в нея няма нищо изкуствено, бонбонесто и позьорско.

 

"Тя е независима, има глас и знае как да го използва, за да бъде чут.  Пеенето е нейната суперсила. Darbie е момиче, което не се страхува да си развали маникюра, за да си оправи гумата на колата, нарича нещата с истинските им имена, кара сноуборд, зарибена е по компютърните игри и може да зареди ТЕЦ с енергията си на сцената", сподели Дара.

 

 

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...