.

Хит или Шит: Папи Ханс се разголи

Ето какво коментират феновете му

2019-10-14 18:00:00
Хит или Шит: Папи Ханс се разголи
Снимка: Instagram
Гласувай сега!

Папи Ханс отново провокира феновете си и последователите си в социалните мрежи. Певецът публикува сутрешно селфи в Instagram, на което е гол до кръста, показва бицепсите си и разрошената си коса.

 

Той е написал към снимката: "Личен фризьор: Възглавницата". Неговите последователи обаче не останаха съвсем очаровани от фотоса и коментират, че Папи има прекалено големи гърди.

 

"Доста жени могат спокойно да ти завидят за бюста", "Сутиен си вземи", "Анджелина Джоли има по малки гърди. Засрами се", "Ама на тази снимка трябва да отбележа намирам сериозни прилики със Съли от доктор Куин лечителката" - това са само част от многото коментари под провокативната снимка.

 

Преди около месец излезе последната песен на Папи Ханс, която носи името "Мама каза".

 

"Този проект е изключително важен за мен. Защото смятам, че е важен за всички. Отново през усмивка, отново през намигане, но с едно послание, което е сериозно като инфаркт - всеки човек заслужава своето самочувствие. Всеки човек, независимо как изглежда, къде е отрасъл, колко пари има и колко големи са мечтите му, има своето право да се обича. И трябва да изповядва това право.

 


Живял съм голяма част от живота си, мислейки, че изглеждам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е променило, е че сам се заобичах. Или иначе казано - повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже", написа той за парчето си.

 

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...