.

Вижте как тренировките ви да дават добри резултати

Ралица Солакова
Вижте как тренировките ви да дават добри резултати

За да има човек хубаво трябва, това трябва или да му е генетично заложено или да положи доста усилия, за да го постигне - здравословно хранене и много, много упражнения и тренировки. Почти всеки знае, че работата с тежести влияе върху стягането на мускулите, докато кардио упражненията са тези, които премахват излишните килограми, като топят мазнините.

Скачането на въже е доста ефективно кардио упражнения. Човек обаче трябва да е наясно, че една серия не бива да е повече от 5 минути и трябва да се редуват с упражнения за горната част на тялото, за да не се претоварват краката.

Хората, които стават рано сутрин, предпочитат да бягат в парка/на стадиона преди изгрев слънце. Обикновено те имат не повече от 40 минути, защото след това отиват на работа/училище. За да даде най-добри резултати, тичането не трябва да се прави с почивки, ами постоянно, като е хубаво да има няколко интервала на спринт.

Плуването е най-ефикасно, защото развива всички части на тялото. Препоръчително е да има разнообразие в стиловете плуване, за да има добри резултати.

Голяма част от хората не могат да отделят прекалено много време, за да тренират във фитнеса и често им се налага да избират между упражненията с тежести и кардио упражненията. За да бъдат резултатите добри, хубаво е да се изпълняват и двата вида. Препоръчително е човек да тича минимум 20 минути на пътеката, като това може да бъде разделено на 2x10 и в почивката да се направят 10 коремни преси и 10 лицеви опори, за да се стимулира метаболизмът.

Когато човек кара велоергометър е хубаво поне 2-3 минути да върти педали от стоеж, за да напрегне мускулите си под различен ъгъл и да има по-добри резултати от тренировките.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
snow__queen
преди 9 години
0
0
!
Отговори
http://***.inspiredfitstrong.com/bg/blog/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-1-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8/
Nich
преди 9 години
0
1
!
Отговори
за да има човек хубаво... ? маааалко повечко старание влагайте : )
Страница 1 от 1