.

Митко Павлов избра здравословната трансформация

Митко Павлов избра здравословната трансформация
Вече втори месец Митко води GoBIO начин на живот

Чаровният водещ Митко Павлов подлага волята си на изпитание вече втори месец с програмата за здравословен начин на живот, която GoBIO специалистите изготвят за него и Златка Димитрова. Специалният проект, в който участва, има амбициозната задача да промени коренно начинa му на живот, хранене и двигателна активност.

 

Митко тренира 3 пъти в седмицата и изпълнява стриктно съветите на своя личен треньор Мартин Гаджев. Програмата включва упражнения за определени мускулни групи в различни дни, серии от подскоци, клекове и упражнения, които стимулират изгаряне на ненужната телесна маса.

 

Хранителният режим също е специално изготвен за него: включва закуска от белтъчен кекс по горски, предобедна закуска от крекери с ленено семе и семена от чия, обяд с банички със сьомга и доматена крем супа с филирани бадеми и още две хранения на ден.

 

„До момента всичко върви великолепно. Мъчи ме най-много хранителният режим, защото трябва да ям неща, които иначе не бих. Не защото не са вкусни, а защото просто не бих. Киноа, примерно. Изобщо не ме интересува колко е полезна, не е вкусна и всеки, който твърди обратното, няма рецептори.”

 

Водещият участва заедно със Златка Димитрова във второто издание на GoBIO трансформация – новият проект за здравословна промяна, който подсигурява всички необходими тренировки, процедури и био храни, необходими да променят живота на всеки участник само за 3 месеца. Скоро ще се проведе кастинг за следващите участници в програмата, участието в която е абсолютно безплатно за тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...