.

Какво трябва да знаеш за избора на чорапогащник

Какво трябва да знаеш за избора на чорапогащник
Снимка: thinkstockphotos.com

Чорапогащниците са един от най-сексапилните аксесоари в гардероба на една жена. Те правят краката още по-привлекателни и са символ на женственост и красота. Чорапогащите са задължителни в много случаи, особено ако си на делова среща или интервю за работа. Понякога момичетата избягват да слагат чорапогащник през лятото, защото времето е много горещо. Но ако отиваш на дадено събитие, не можеш да пропуснеш чорапогащника или поне чорапите.

 

Какво е den? Den всъщност показва плътността на чорапогащите и чорапите. Най-тънките са 15 den, а има дебелини от 100 den и дори повече. Официалният стил изисква по-тънки чорапогащи, като идеалният и стандартен тип е 20 den. Ако навън е много горещо, можеш да избереш и 15, а ако е студено до 30-40 den.

 

По-дебелите чорапогащи са подходящи за ежедневието, не е добра идея да ги съчетаваш с официални костюми и рокли. Един тънък чорапогащник е много добра идея, дори за летните вечери, защото не е подходящо да обуваш обувка на бос крак.

 

Цветните чорапогащи. Те са подходящи за тийнейджъри, защото са весели и са много младежки. Можеш да облечеш чорапогащник в ярък цвят, който да съчетаеш с къси панталонки от дънков плат или джинси. Кецовете са чудесна идея как да допълниш тоалета си.

 

Не забравяй, че ако сложиш цветен чорапогащник, това ще е акцентът в тоалета ти. Затова не наблягай на другите елементи в облеклото си, нека те да са по-изчистени. Най-често чорапогащите са обикновени и с ликра. Обикновените нямат такъв блясък, какъвто тези с ликра. Има известни разлики, но те най-често са въпрос на вкус.

 

Фигурални чорапогащи. Те не са подходящи за делови срещи. Някои фигурални чорапогащи изглеждат доста зле и могат да развалят цялата ти визия. Ако имаш по-дебели крака, не си слагай такъв чорапогащник, защото някои фигури оптически карат краката да изглеждат по-широки.

 

Друго важно нещо е, че мрежестите чорапогащи създават асоциацията с лека жена. Можеш да изглеждаш смешно в очите на околните, ако не прецениш чорапогащника и дължината на полата. Разбира се, има много красиви чорапогащи, които изглеждат страхотно и имат много красиви фигури. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...