.

Хитовият зимен аксесоар – ръкавиците

Хитовият зимен аксесоар – ръкавиците
Снимка: freedigitalphotos.net

Освен че ръкавиците предпазват ръцете от физически студ, този сезон са и задължителен аксесоар към тоалета. Това е един от хитовите зимни аксесоари, подходящ както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Също така стоят добре с ежедневните и официалните облекла. Но все пак ето няколко съвета как да ги носиш според тоалета.

 

Деловото ежедневие. За деловото ежедневие елегантните кожени модели, които прилепват по ръката, но са с удобна дължина, са най-практични и съответно – подходящи. Новото е, че освен традиционните за зимния сезон тъмни цветове плюс червено, сега палитрата се разнообразява от багри, които красиво допълват тоалета. Другият, една идея по-изискан вариант, са кокетните малки ръкавички, плетени на една кука, които внасят елемент на закачливост, без да стоят твърде предизвикателно.

 

 

При специален повод. Когато събитието, на което отиваш е важно, изисква официално облекло или просто обстановката е по-специална, то логиката следва и ръкавиците да бъдат в същия стил. Тази зима са актуални моделите над лакътя – в цвета на дрехата или контрастен, които издължават красиво ръцете и придават аристократичност на цялата визия. Но ако това ти се струва твърде показно/помпозно, спокойно може да ги замениш с малки ръкавички – от дантела, сатен, а защо не и фина кожа, допълнена от панделка или брошка. Ще се получи много елегантна визия.

 

В свободното неангажиращо време. Обикновено в свободното време всеки носи каквото си иска и реално ограничения няма. Но ето и някои от най-актуалните модели, които ще те топлят, когато си навън, и в същото време ще бъдат интересен акцент в тоалета. Рошавите ръкавици (с детайли от кожа с дълъг косъм) са един от тях. Актуални са също плетените модели без пръсти, които стигат до лакътя, а често и над него. Но неудобството на този модел е, че пръстите остават непокрити, а там всъщност на хората им е най-студено.

 

Цветове. По принцип почти всички носят в ежедневието черни ръкавици. Всъщност тъмносиньото ( а може и по-яркия цвят от тази гама)  и червеното са много атрактивни. Така че ако искаш разнообразие и да направиш добро впечатление, смело заложи на някой от тези цветове. Няма да съжаляваш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...