.

Роклите, които ще бъдат на мода през лято 2016

Роклите, които ще бъдат на мода през лято 2016
Снимка: Reuters

С всеки изминал ден времето става все по-хубаво и хубаво. И вече сигурно се замисляш за летните роклички, които да носиш това лято. Виж кои са 5-те модела, които ще бъдат модерни през лято 2016:

 

Дънкова рокля – денимът винаги е модерен, без значение дали става въпрос за рокля, пола или дънки. Освен, че дънковите рокли са хубави, те са и изключително лесни за съчетание, защото си отиват както със спортни обувки, така и с обувки на високи токчета и сандали.

 

 

Рокля с паднали рамене – от време на време падналите рамене са на мода и ето, че сега отново са актуални. Според специалистите те излъчват загатнат сексапил. Също така, ако се съчетаят с подходящите аксесоари, роклите с паднали рамене имат нежно бохо излъчване.

 

Рокля на цветя – такава рокля определено е кокетна и сладка и изключително лятна. Роклите с по-дребни флорални принтове са подходящи за ежедневна употреба, а тези с по-едри цветя може да се носят и при официални повиди.

 

Малка бяла рокля – тя излъчва нежност, сексапил и чистота. Бялата рокличка се съчетава лесно с най-различни аксесоари и ти дава възможност всеки път, когато я облечеш, да изглеждаш различно. Специалистите съветват да използваш контрастиращи аксесоари, а не бели.

 

Рокля с връзки – повечето от този вид модели са с връзки на деколтето. Роклите с връзки се съчетават чудесно с ниски сандали или обувки с връзки. Също така си отиват и с римски сандали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...