.

Тенденциите в гримирането през Есен 2016

Тенденциите в гримирането през Есен 2016
Снимка: iStock

Още няколко седмици и летният грим няма да бъде подходящ и ще трябва да го замениш с есенен. Виж какви са тенденциите в гримирането през Есен 2016:

 

Блясък – блестящите частици лесно се нанасят с помощта на специално лепило и четка. Може да използваш и сенки за очи с по-едри блестящи частици. Постави ги точно под долната линия на веждите и ще бъдеш страшно актуална.

 

Сребро – сребристите тонове са незаменими помощници в грим арсенала ти. Носи сребро навсякъде, дори върху устните и вместо хайалтър. Трябва да бъдеш смела, за да го направиш, но определено е модерно и оригинално.

 

 

Матово червило – сега през лятото са модерни сочните, гланцирани устни, но през есента, за да бъдеш актуална, трябва да заложиш на матовия, подобен на меко кадифе финиш. Имай предвид, че по този начин ще изглеждаш доста драматично.

 

Сини сенки – те не излизат от мода вече няколко сезона и това определено не е случайно.

 

Мокър блясък – както вече споменахме матовото червило ще бъде актуално тази есен. То върви ръка за ръка с напълно противоположна идея – устни, сякаш поляти със сироп. Гланцът трябва да се нанесе обилно не само върху тях, но и върху клепачите. Целта е да се постигне напълно мокър ефект.

 

Спластени мигли – ти се стараеш да разделиш миглите си една от друга, но няма нужда да полагаш тези усилия през есента. Спластените мигли придават кукленско излъчване и са вдъхновени от модела Туиги.

 

Много тъмно червило – може смело да използваш тъмно кафяво, винено, бургундско и дори черно. Всички тези нюанси ще бъдат адски актуални тази есен. Визията ти ще бъде драматична, затова трябва да оставиш акцента само върху устните. Кожата на лицето ти трябва да е перфектна – светла и гладка като порцелан, за да изглеждаш наистина зашеметяващо.

 

Интересна форма на очната линия – дългата и извита очна линия вече е демоде. На нейно място обаче идват по-интересни и усложнени дизайни като геометрични форми, двойна линия и прочие. За да бъдеш модерна тази есен, трябва да се постараеш доста при поставянето на очната линия.

 

Опушен поглед в няколко нюанса – обичайно се използват сиво и черно, но тази есен те съветваме да наблегнеш на златното, лилавото и бронзовото. Те ще бъдат главните тренди цветове за вечерен грим.

 

Неонови нюанси – този грим е подходящ, когато ще ходиш на някакво луди рейв парти. Представи си колко ще си готина, когато светиш в най-различни неонови дръзки цветове на ултравиолетовата светлина в клуба.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...