.

Проблемите, които имат момичетата, мразещи да се бръснат

Проблемите, които имат момичетата, мразещи да се бръснат
Снимка: iStock

Бръсненето определено е една от най-досадните разкрасяващи процедури както за мъжете, така и за жените. Има няколко неща, които всяка жена, която се бръсне, разбира. Кои са те?

 

Понякога пропускаш бръсненето – случва ти се дори лятно време, когато ходиш с по-разголени дрехи. Просто не позволяваш на никого да пипа краката ти и така си мислиш, че околните няма да разберат, че те е домързяло днес да се обръснеш. Не забравяй обаче, че някои са много наблюдателни и виждат всичко.

 

Бръснеш само коленете си – имаш няколко чифта скъсани дънки, които си си взела специално, за да не ти се налага да бръснеш целите си крака. Хем не ти е топло през горещите летни месеци, хем не се налага всеки ден да се бръснеш.

 

 

Обичаш да се разхождаш космата като Йети – добре де, не като Йети, а като нормално човешко същество, което има косми по тялото си. Разбира се, използваш самобръсначката, ако имаш среща с гаджето, ще ходиш на гинеколог или на море/басейн.

 

Мразиш лятото – всъщност обичаш лятото, но мразиш факта, че трябва ежедневно да бръснеш краката си. Само в рекламите на жените им е кеф да бръснат краката си в банята, в истинския живот това е едно досадно занимание.

 

Често отлагаш бръсненето – днес те мързи, утре те мързи и така минават няколко дни, докато посегнеш към самобръсначката. По този начин обаче вместо да обръснеш краката си за 5 минути, трябва да им отделиш малко повече време, защото са станали наистина космати.

 

Когато се бръснеш, го правиш изрядно и както си му е редът – понеже не се бръснеш всеки ден, решаваш да отделиш повече време на кожата на краката си. Като за начало я ексфолираш и внимателно минаваш всеки милиметър от тялото си. След това нанасяш лосион по копринената си кожата и даваш на гаджето си да те гали дъъъълго време.

 

Не понасяш кола маската – не може да си представиш, че ще отидеш на козметик и той ще ти сложи разтопен восък върху интимните части. Направо не може да си представиш, че има момичета, които си причиняват това всеки месец. Затова, колкото и да мразиш самобръсначката, предпочиташ да използваш нея.

 

Обожаваш момента, когато най-накрая се обръснеш – тогава се чувстваш като усъвършенствана версия на себе си и се радваш, че в следващите няколко дни няма да ти се налага да използваш самобръсначката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...