.

Модните тенденции на 2017 година [и тези, които трябва да забравиш]

Модните тенденции на 2017 година [и тези, които трябва да забравиш]
Снимка: iStock

През 2017 година има нови модни тенденции, които да следваш и такива, за които трябва да забравиш. Кои са едните и другите?

 

Маратонки – те ще бъдат популярни и през 2017 година. Маратонките имат спортно излъчване и поради тази причина никога не може да изглеждаш претенциозно с тях. Дали ще са с леопардов принт, сатен, блестящи, цветни или други, може да ги добавиш към всеки аутфит и да изглеждаш перфектно.

 

Обувки Mule – тези обувки са без пета и са на пазара още от миналата година, но ще бъдат модерни през 2017. На пазара вече има огромно разнообразие от този вид обувки – кецове, ниски, с ток, еспадрили, кожени, сатенени, кадифени, текстилни, велурени и т.н.

 

Райета 

 

 

Тази модна тенденция сякаш е безсмъртна. Повтаря се 2-3 сезона и ще бъде актуална и през 2017 година.

 

Спортни елементи – влиянието на спортния стил ще продължи и през тази година. Така че не се притеснявай да съчетаваш дънки с готин суитчър, например.

 

Артистични принтове – много големи модни имена използват артистични щрихи, които изглеждат като взети от платната на художник, стилизирани принтове и цветни щампи.

 

Скини ластични дънки


 

Те бяха на мода през последните няколко години, но през 2017 актуални ще са контрастните стилове и ретро силуетите.

 

Бели кецове – ако искаш да бъдеш актуална, вместо бели кецове, носи модели с принт, емотикони, щампи и прочие.

 

Корсети – те определено успяха да завладеят модните подиуми през изминалата година, но през 2017 никой няма да иска да ги вижда, защото омръзнаха както на дизайнерите, така и на потребителите.

 

Обувки на висок ток – не е нужно да тормозиш краката си с обувки на висок ток, защото тази година актуални ще бъдат удобните, стилни и ниски обувки.

 

Романтични тенденции – през 2016 година модерни бяха кройката „лале“ и дантелените рокли. Сега обаче на мода ще са дръзките асиметрични вариации и силните, отчетливи детайли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...