.

Топ 5 трика с грим за среща

Как да изглеждаме съвършени?

Топ 5 трика с грим за среща
Снимка: Instagram

Когато се приготвяме за среща, която дълго сме чакали, основно мислим за три неща – как да се облечем, каква прическа да си направим и как да се гримираме.

 

 

Вече ви разказахме за топ 5 на прическите за среща, а сега е време да обърнем малко повече внимание на друг съществен момент – гримът.

 

Както добре знаем, козметичната индустрия се е погрижила да имаме пълен набор продукти, които могат да направят чудеса.

 

Ето доказаните топ 5 трика, които работят и които ще направят чудеса с грима ни.

 

1. Контурирайте с хайлайтер

 

Най-лесният начин да изглеждате по-слаби в лицето е да използвате хайлайтер. Поставете го на местата, на които пада светлина и по този начин ще отвлечете вниманието от по-широките части на лицето.

 

2. Извийте миглите

 

Увеличете обема и размера на миглите, за да създадете мистичен поглед. Използвайте извивачка за мигли и завършете с поне 2-3 пласта спирала. За още по-дръзка визия, изберете лилава или тъмносиня спирала.

 

3. Освежете с руж

 

Придайте малко свежест на лицето с руж. Изберете формула, която изглежда естествено и лесно се разнася по лицето. Веднага ще откриете разликата.

 

4. Бъдете сексапилни с червило

 

Позволете си да бъдете смели и модерни като използвате червило с розов или тъмночервен цвят. Най-важното е да не използвате по-тъмен молив за устни – заложете на едни и същи нюанси.

 

5. Подчертайте веждите

 

Веждите са не просто косъмчета над очите, но и тяхна рамка. Подчертайте ги съвсем леко, но не използвайте в никакъв случай молив за очи, а заложете на сенки за вежди. Това е начинът да постигнете естествена визия без да е твърде натрапчива.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...