.

Бойко Борисов стана актьор макар и за 3 минути

Както знаете най-известният мъж в България, бъдещият министър председател Бойко Борисов е не само кмет на София, а и политик, пожарникар, генерал, каратист, а вече може спокойно да добави в автобиографията си и актьор. Той взе участие в най-гледания

Бойко Борисов стана актьор макар и за 3 минути
Какт
знаете най-известният мъж в България, бъдещият министър председател Бойко Борисов е не само кмет на София, а и политик, пожарникар, генерал, каратист, а вече може спокойно да добави в автобиографията си и актьор. Той взе участие в най-гледания сериал в телевизионния ефир - Забранена Любов. Бат Бойко се яви в ролята на кмет, размени няколко думи с Цветанка Ризова, след което подкрепи кампанията за подпомагане на деца сираци. Макар и само за 3 минути присъствието му в сериала залепи пред телевизорите още повече зрители за да видят как точно ще си изиграе ролята.

Забранена Любов е първият успешен български сериал, който започна с лек фалстарт. Първите серии бяха явно преиграни и изкуствени, с което отблъснаха зрителите. Всяка следваща серия показва как актьорите стават все по-добри, а сценария се движи бързо и поддържа интереса, в един момент сериала може да се окаже по-гледан дори от Бягство от затвора - един от най-успешните сериали излъчвани някога по Нова телевизия.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...